Stella Dimoko Korkus.com: Wordless Post

Monday, February 24, 2025

Wordless Post

26 comments:

1. She and children of anger fit themselves. They gave it to her wotoporously.

1. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

2. E plenty πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

3. They came for her prepared, those kids are brutal πŸ˜”(tiktok)

4. One of them said that na who her husband no get gray hair for blokos she go respond to

5. Last year she wore Rolex watch,set up ring light for advising Nigerians, this year it's the turn of Netizens.

6. Yes I saw that too. Na she go look for trouble, now they are still dragging her.

2. Make I dey waka 🚢🏿🚢🏿🚢🏿🚢🏿🚢🏿

1. Waka dey go where, better come back ooπŸ™„πŸ™„

3. Ah! Dem drag her yesterday. Trust Nigerians.

Regina, be humble. Things change you know.

1. Werey she can never be broke so get the fuck off

2. You're extremely stupid 13:39.

First class Bastard!

3. She no get money na wash.

4. Bastards get categories like this🀣🀣🀣.

4. You no see Prics kind of marriage? Na she suppose pepper singles no be you wey dey suck epa veinless preek.

Fan Emmanuel

5. According to children of anger dem say nah who her husband gbola get veins the type dem dey call SVD and dey stand strong dem go reply

1. I don laugh tire on that post. People get time abeg πŸ˜‚

2. Hewwuuuu chim o

This one di very bad, e enterπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

6. Them really drag her wig! The comments na fire!

7. Ginalicious iyawo Ned πŸ‘

8. Regina, be classy sometimes na....not every morning you post about haters and husbands. You matter too.

9. E be like say things loose small between her and Pa Ned, na Laila o'clock Ned dey right now.

10. She too get time and she collect wotowoto