Dem say na for Cameroon this thing happen but i no care where e happen, why women go cook finish come piss inside the soup pot, serve people make dem chop? Yesterday when i watch the video, i vomit two times....wetin be your reaction? body shake you? I just remember all the restuarant dem and people house wey i don chop wey person no sabi how dem use cook the food...Nah God dey save person Ooooo!!!
Wednesday, February 12, 2025
17 comments:
Wicked witch, E go be wetin her native doctor say make e do.
ReplyDeleteGod will punish that woman she no go die beta death for doing something like that kai!!!.
ReplyDeleteSee as agadi nwanyi bend down open her out dey pee hot piss inside food people will eat and was turning it. This wicked woman emptied her entire bladder inside food.
No wonder people are dieing from mysterious sickness these days because of what is being eaten
My own is, why would she so it in the presence of everyone. I find it unbelievable
ReplyDeleteShe is an evil woman.
ReplyDeleteShe has lost her conscience.
I watched the video and saw the whole rubbish she did, very wicked and heartless human being.. I hardly eat outside my home.
ReplyDeleteI watched the video too , very disgusting 🤮
DeleteLHM,what's this again!
ReplyDeleteSome people are so wicked. Check her life there is nothing to write home about. God forbid
ReplyDeleteOne women somewhere in Lagos confessed before dieing, that she normally wash a very big wound on her leg and use the water to cook food for people. Her restaurant was booming then, people fall over themselves to eat, drink and make merry there.
ReplyDeleteVery dirty and wicked person.
ReplyDeleteWicked people full this world!
ReplyDeleteWhen God want to expose wicked people, nothing can stop it! Disgusting...to eat out dey fear me o.
ReplyDeleteThis is disgusting
ReplyDeleteVery wicked woman. All the disease in her body dey enter, na wa.
ReplyDeleteWho dey video her? I believe she can't do it in an open place where people will see her..
ReplyDeleteIt really don't believe dis
Daughter of Jezebel
ReplyDeleteHello iya Boys
Hmmm 🤔 I find this hard to believe oh. Nkan nbe oh...