Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Raincoat Price Don Go Up...

Thursday, January 30, 2025

Pidgin Post - Raincoat Price Don Go Up...

Dem say for Zimbabwe, c#ndom price don high well well because of say America President Trump say dem no go send aid for them again...
So the thing wey go happen now be say the people fit begin dey gbensh without condom dey increase pikin and disease or make everybody close garage until further notice.....
People for Naija no dey use c#ndom gbensh so if you like bring down the price to hundred naira.......

18 comments:

1. Wetin be this 🤣 wahala be like raincoat
    Stella this your dog be cracking me up 😅🤣🤣🤣🤣

2. ThankGod for us wey be celibate😊

3. Is it not ignorance that is worrying our people? And if you bring kids you can't cater for into the equation we start to blame government and consequently creates social problems for the whole society. What a shame.

4. President Trump did reverse it

5. Wahala no dey finish like this oo

6. They should practice abstinence. E no too hard.

7. It will still be cheaper than treating
    STDs or buying baby food.

1. The spiritual wahala no be here

8. POTUS Trump be Trumping anything 🤭

9. Hmmmm this one na serious wahala oooo.

10. Hmmm, abeg make the raincoat still dey affordable for common man sha. ABC of sex is the real deal abeg

11. 😂😂😂 this dog's picture is so funny.