Make i try connect am..
The person wey concort big story say 180million vanish inside website don mess up this person by playing that tape so why you as em friend go go dey meet the person wey e mess up?Nah Breakfast dem serve so......Abi e don tey wey dem dey do am? Wetin dey wrong with Naija men sef? why all of dem wan become agege finish`....
Una doooooh..
Mmmm.... Too vague. Can't connect those dots without turning into a pretzel.
ReplyDelete๐ซค.com
ReplyDeleteDecoders, this is where you show forth ๐
Tunde Ednut and mommy of Lagos.
DeleteMtcheeewww
ReplyDeleteNa money make most of dem turn agege
Una doooooh! ๐ณ๐ณ๐ณI come in peace
ReplyDeleteOK nah
ReplyDeleteMao Akuh
The one called ednut dey beg nne of Lagos for nyash. The chats were lewd๐ so mazi nah agege
ReplyDeleteOh dear! You just connected it all together now. Makes sense. But seriously what's wrong with our men?
DeleteI am a DOG and all but I never considered a man's butt to be part of the menu. I mean with all the succulents things on hips flying around na man I go come dey look?
You say???๐ฉ๐ฉ๐ฉ๐คฎ, Tunde is a blahdy disappointment.
DeleteT ed not na the age blogger, na him friend wey them thief him 180milla for website leak voice note. Mummy of Lagos don fuck t ed not up big time.
ReplyDeleteHiaaaaa
ReplyDeleteNa waooo
Agege una dooohh ooo
When you spell your name backwards Tunde na still ednut. The chat looks fake though but nothing is impossible under the sun.
ReplyDeleteBe busy posting God bless Africa and still dey find your fellow man.
Lol@ God bless Africa ๐ Nothing is impossible o, you'll be shocked things that happen on the streets ๐ต
DeleteGod bless Africa blogger and their Mama of Laygurs
ReplyDeleteToo Risky
Bob and Tunde...decode the rest, lol...hypocrites the lot of 'em, no wonder Bob is bold, why dont Nigerians live their authentic selves??? Always caring what society thinks of 'em??
ReplyDeleteMany of them are practising bisexuality. ๐ค๐ค๐ค
ReplyDeleteThis is a proof that all the names in that list are guilty. Including the one that wedded fashion designer whose name was mentioned, because, how will a man be crying that his friend is getting married? Marriage that is not even taking him out of the shores of Nigeria o. I was even justifying them when some people claimed that the person crying was his brother, now they are saying it's his friend. Na wa!
ReplyDeleteThe way of life of a lot of people is just crazy and shocking. Oluwa ku suru.
ReplyDeleteNa wa o, things wey dey appun for dis our naija bcos of money, ko se fenuso.
ReplyDeleteAnd many of them denied themselves on that infamous 'list' ๐
ReplyDeleteNa wa ooooooo
ReplyDeleteVDM say dem tif e 180million, from money wey dem contribute giv am. Efcc where ona dey.