Sunday, November 17, 2024

Sunday Laughs

##########

#################

################

32 comments:

1. 🤣🤣🤣 what if she kill you as you dey play loud music eeh
    How you go pass exam without studying bikonu 🤣🤣 Anyways...
    Hair vendor fear God nah🤣🤣🤣

2. I'm sure that shirt is already in balogun market 😂😂😂

Adam and Eve 😂😂😂 = suffering Promax

3. I forget the Almighty Bethalzar 400 who I be sef 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

4. 🤣🤣🤣🤣 what if she kills you? A very intelligent question o

5. That tapping by 5am sha🤣🤣🤣
    What if she kills you is a very valid question 😀

6. Lol, the eye i make when I'm asked if I'm paying tfare for the next person.

7. I wonder too if they had eaten chilli

8. When your woman taps you at 5am😆🤣🤣

9. Different colours,one people 🤣🤣🤣

10. Laugh wan kill me ohhhh 😂😃😀

11. Tomato picker,you no even fear,you want to chop ancestors food,my hand no dey o🤣🤣🤣
    The velocity of the tap,this man is an OG abeg,e too sabi😅

12. Weerey wan check before he buys beer 🤣🤣🤣
    Our very own balthazar 🤣🤣🤣
    Very funny compilation 😂😂

1. They better tread carefully,Balthazar is a big brand to avoid being sued🤷

5÷2 can go biko.
      Remove your kiddos from that school. Na atutupuyoyo.😏

13. People who don't know will that shirt and wear it confidently 😂

14. Mazi Balthazar. You shall live long!!!

15. Tapping by 5am 🤣🤣🤣 means alot

16. TASTE BLISS CAKES AND PASTRIES17 November 2024 at 12:06

🤣🤣🤣🤣 funny compilations.

17. This one na Fanta for leg and coke cola for face 😅😅

18. 😂 When a woman types you by 5am 🤣🤣🤣
    Serious location !!!

19. 🤣 when a woman taps you at 5am🤣🤣

Serious location !

20. 🤣🤣🤣🤣🤣 that different colors, one people.

Omo, must you use tomato to cook.😳😳

So because you wan buy me beer? Chukwu kpo kwa gi oku.😁😁😁

21. Balthazar 😊😊😊😊 akwara Ike

22. Most of these compilations are hilarious
    The Most Complex

23. Very funny compilation.

Mr B. 400, well done. The shirt fine sef. As you wear the shirt waka for road, people wey sabi go dey laugh 😃

24. 😃😃😂 what if she kills you is a really good question.

25. What if she kills you is a really good question 😂😂😂

26. Different colours one people 😂😂😂