Sdimokokorkus@gmail.com Mobile Phone +4915210724141
🤣🤣🤣 what if she kill you as you dey play loud music eeh
ReplyDeleteHow you go pass exam without studying bikonu 🤣🤣 Anyways...
Hair vendor fear God nah🤣🤣🤣
I'm sure that shirt is already in balogun market 😂😂😂
ReplyDeleteAdam and Eve 😂😂😂 = suffering Promax
I forget the Almighty Bethalzar 400 who I be sef 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ReplyDelete🤣🤣🤣🤣 what if she kills you? A very intelligent question o
ReplyDeleteThat tapping by 5am sha🤣🤣🤣
ReplyDeleteWhat if she kills you is a very valid question 😀
Lol, the eye i make when I'm asked if I'm paying tfare for the next person.
ReplyDeleteI wonder too if they had eaten chilli
ReplyDeleteWhen your woman taps you at 5am😆🤣🤣
ReplyDeleteDifferent colours,one people 🤣🤣🤣
ReplyDeleteLaugh wan kill me ohhhh 😂😃😀
ReplyDeleteTomato picker,you no even fear,you want to chop ancestors food,my hand no dey o🤣🤣🤣
ReplyDeleteThe velocity of the tap,this man is an OG abeg,e too sabi😅
Weerey wan check before he buys beer 🤣🤣🤣
ReplyDeleteOur very own balthazar 🤣🤣🤣
Very funny compilation 😂😂
People who don't know will that shirt and wear it confidently 😂
ReplyDeleteMazi Balthazar. You shall live long!!!
ReplyDeleteTapping by 5am 🤣🤣🤣 means alot
ReplyDelete🤣🤣🤣🤣 funny compilations.
ReplyDeleteThis one na Fanta for leg and coke cola for face 😅😅
ReplyDeleteThe last meme hits differently
ReplyDelete😂 When a woman types you by 5am 🤣🤣🤣
ReplyDeleteSerious location !!!
🤣 when a woman taps you at 5am🤣🤣
ReplyDeleteSerious location !
🤣🤣🤣🤣🤣 that different colors, one people.
ReplyDeleteOmo, must you use tomato to cook.😳😳
So because you wan buy me beer? Chukwu kpo kwa gi oku.😁😁😁
Balthazar 😊😊😊😊 akwara Ike
ReplyDeleteMost of these compilations are hilarious
ReplyDeleteThe Most Complex
Very funny compilation.
ReplyDeleteMr B. 400, well done. The shirt fine sef. As you wear the shirt waka for road, people wey sabi go dey laugh 😃