#####################

###################

#####################

30 comments:

1. Nojoy 2023 & truly, the couple resemble people wey no get joy 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2. Today's compilation is on fire🔥

3. No joy 😄😄 today's Saturday laugh is the bomb..

4. 1+1= 3 when you don’t use a c*ndom 🤣🤣🤣🤣 with Nigeria economy OYO

5. 😂😂😂 nojoy for nonso😂😂😂

6. Nojoy 🤣🤣
    Those four comedie ehen🤣🤣
    See Half road nahh 🤣🤣🤣
    No be small things 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

7. The couple no get joy true true 😂

8. Nojoy😂😂, see the husband and wife faces lol, na really nojoy o
    No1 looks like what prophet Jeremy can say😂😁

9. Are you the grave Amebo🤣🤣
    Nojoy 🤣🤣🤣🤣abegy
    The four comedians is so true 🤣🤣

10. NoJoy 2023, 1+1 =3 and Are you the grave 🤣🤣🤣

11. Hunger fit make person think say you need cuddle or hug truly. Please, endeavour eat well guys. Make hunger no make you go jam agbako 🤣🤣🤣.

That first meme looks appealing to me sha. Stella, who dey collect money abeg??? Make me sef dey with Jesus fof heaven. Hahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣

Hilarious compilation 🤣. Had a good laugh scrolling through.

12. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 he has a tail

13. Nonso go suffer for this marriage ooo
    Nojoy for hos face
    🤣🤣🤣🤣

14. 😂😂😂 I don laugh fall for ground.
    😂😂 Na because una no dey see my tail.
    No joy😂😂 the husband and wife no get joy true true 🤣🤣

15. Nono and Joy 2023
    Nojoy🤣🤣

16. Lmao 🤣🤣 Joy with nojoy. Engineer that designed that road no well o 🤣 I miss Sam loco on screen sha, continue to rest in peace sir 👏

17. "Na becos una no dey see my tail" this coupled with his meme face cracks me up. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

18. For that amount, tail dey ooo, I get am. Give me the money make I show you. 😂 Hahahahahaha

19. Osuofia ooooo. Pls ask him 😀😀😀😀😀😀😀

20. Tatafo, are you the grave ? 🤣🤣🤣🤣🤣

21. Peppered shaki. She be confirm atarado master 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

1. Mean say her eys don dey used to seeing pepper tire. Godforbid 🚫 🙏

22. No joy 2023😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂🔥🔥🔥

23. No shaking for pepper shaki. Atarado na her middle name 🤣🤣🤣🤣