Stella Dimoko Korkus.com: Sunday Laughs

Sunday, July 28, 2024

Sunday Laughs

############################

20 comments:

1. Babe don block the guy to post another guy🤣🤣🤣🤣🤣.

2. The first meme tho 🤣🤣🤣

3. Ejeh don chop blocking 😂😃🤣, don't fucking play with my gender.
    For them to give you last chance in a relationship of just 2days, you must be a bandit 😁

4. That first meme got me rotfl 🤣🤣🤣🤣

1. 😃🤣🤣, These people that create all this memes are very crazy their head😁 deep thinkers

5. Like my brother wey say him wan travel go Burkina Faso and was busy borrowing money upandan. You dey borrow money to still remain in Africa. Lol. You no well

6. See LandLord Gate🤣🤣🤣🤣

LMAO

Hello iya boys

7. That first Meme na HELELE

Two days, you don receive last warning, You be Trouble Komoko Oo😂😂😂.

Stella, You no waste my time at all

We plenty for that Travel matter, God Dey

8. The landlord gate na the real deal,e better make I come late. The relationship know it is heading to ,no mind them jare
    Chi loving

9. Eje don chop blocking 😂😂😂
    This gate is gating 🤣🤣🤣

10. The last one just played out here now before I opened SDK 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

11. Wogowogo relationship leleyi o

12. Funny memes 😂😂

13. See gate when dem dey brag untop🤣
    Poor ejeh,premium tears loading,my hand no dey o🙌

14. 2 days relationship wey Dem don give last chance 🤣🤣