Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Some Celebrities Can Lie..

Monday, July 15, 2024

Pidgin Post - Some Celebrities Can Lie..

Hmmmm na wah..
You see the news wey one Reality TV Star say Airline thief 32million worth of things from her box? Which work she dey do sef? Abeg i no talk say Airline no take anything oh, I no dey there and i no sabi wether anything vanish for bagor box but abeg make nobody do calculations put for Internet thinking say we no sabi read....
All these celebrities make una dey take am easy with fabu oh....Even Airline staff wey thief, know say them no dey thief bag empty......

21 comments:

1. 🀣🀣🀣@"Even Airline staff wey thief, know say them no dey thief bag empty".

2. Hehehe. Na who allow internet put am for tension, na him lose.

3. How do you pack things worth 32 million in a box? Na wah for carelessness. If you have such then you take a charter flight

4. No throat for their mouth but koko and Katrina,still looking for,who lies the most. πŸ™„πŸ™„πŸ™„

5. This is for KOKO BBN

NA THEM SABI

6. I learnt there are iron boxes that can't be burgled,khloe why didn't you use that.

The thief sef go dey wonder if e reach.

1. Thanks for your reply to my question on the movie post. I appreciate.

7. Celebrities and lie na 5&6 🀣🀣🀣
    Celebrities with fabu stories everywhere

8. 32Million Naira wort of Things Inside ya Bag

Hmmmm Fabu🀸🀸

Hello iya boys

9. Wetin dey inside the bagπŸ™„πŸ™„
    International lie be this one.

10. Celebrities and Lies..5 and 6

11. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ the thief sef no dey wonder if another thief follow am steal.
    She carry loads worth that amount, she for kuku charter the flight na.

12. Some celebrities and lies are like 5 and 6. Too much lies to stay relevant.

13. Oniro oshi
    Make she tag the airline,then I will believe her....

14. Some of this celebrities can lie for Africa

15. What if she had exotic wrist watch and jewelry in the box? The truth is that she can't claim to have lost items she never declared!