Friday, February 16, 2024
24 comments:
SoSoooooo..🤣🤣
ReplyDeleteSoso abeg no loud am oooo..the table don finally pieces..
ReplyDeleteLolzzzzzzz
ReplyDeletethis one enter
ReplyDeletehahhahahhahah
make sure you scream harder harder
lol
Be useful for once 🤣🤣🤣🤣🤣
ReplyDeleteYour alpha male will not like this o
ReplyDeleteAlpha male without shishi!!
DeleteAdded if your wife pay all bills, come still dey ride u on top at night. my brother na you dem suppose give the family planning 💉 injection for left hand.
ReplyDeleteHahaha 😆
DeleteThis king.
Delete😂
🤣🤣😁
DeleteSoso ti so ooo. Soso don mess oo.
ReplyDeleteIt is not even a crime to not have, but try to always talk about it with your wife and let her know you appreciate her.
Nawa soso, anybody can scream
ReplyDeleteSuck iceblock and Permanent your tongue to her c@@t. Blow her mind so much that she wont remember that certain rent& bills are due and have increased by 100%. LOL.
ReplyDeleteOr go find work with evidence that you tried your best. The female orgasm isnt as straightforward as that of the male.
Some female breadwinners fit still vex say na she carry entire family load, na she still no kuku cum meanwhile her husband get mind to dey moan loudly. LOLOLOL.
🤣🤣🤣🤣🤣
Delete😂😂😂😂😂 wetin be this sardonic joke.
ReplyDeleteLmao 🤣🤣🤣🤣🤣
ReplyDeleteDear Kings 🤣🤣🤣🤣🤣 come and warm Soso oooo🤣
ReplyDeleteTable shaker.
ReplyDeleteChaiii🤣🤣🤣
ReplyDeleteClap for yourself u are gaining more Female followers this kind man do the most
ReplyDeleteLmao. I don't like men that scream too much during sex abeg
ReplyDeleteNigerians with sex ,no productive thing
ReplyDeleteKings in the mud.😁😁