Saturday Laughs

################################

##################################################

#######################################

###############################

35 comments:

1. Exam hall🤣

2. The feeling of those oversabo discussion before exam hall can make you forget everything you think you know 🤣🤣🤣🤣🤣

1. Hahahhahaha. Like Open University that will keep us in exam hall 30mins before exams starts. Me that likes to enter exam hall last because I will read oo, till they start sharing question papers.

1. Funny, I almost bought Caprisonne today but decided against it say na small pikin drink.

4. Ohhzone layer 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

5. Thanks so much Stella

6. 🤣🤣🤣🤣
    Not only armpits o, even adazi Ani bukwu onye Nigeria.🤣🤣🤣

Ohhzone layer.🤣🤣😁

7. Any Pawpaw's meme is a hit... 😂

1. Honestly 😂😂😂😂😂

8. That one na Ozone relaxer .😁...
    Omo see confusion for where female or male is😄🤣🤣😄

1. Na bobrisky sponsor that project. Nobody fit tell me otherwise.

9. Nigerian armpits🤣🤣
    Oh lawd

10. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

11. 😂😂😂😂😂. Stella don born again o! She know say we dey fast dis period so she no upload those her Saturday food pictures. Some temptations are best avoided.

12. 🤣🤣 The kind confusion that will be occuring in that public toilet ehen. 🤣🤣
    Na to dey do tunmbumtunmbum before you decide which one to enter. 😂

13. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

14. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

15. 😂😂😂 @ the price you see

16. Ozone layer 🤣🤣🤣 what kind of toilet cleaner confusion is that?