Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Naija Babes Make Una Let Frank Breet

Tuesday, January 23, 2024

Pidgin Post - Naija Babes Make Una Let Frank Breet

Naija Ladies nacomedians I swear...

Since Gospel singer Moses Bliss wan marry the babe wey tag am to video for Instagram, Naija babes no want to let Frank Edwards breet for Instagram as dem don begin tag am for different videos and the guy don hala say wetin dey happen...LOL

Abeg oh, if you dey find husband go do video tag the person you want to marry, make we celebrate the engagement latest by Easter!...........

21 comments:

1. Wahala for who dey find husband 🤣🤣

2. This happened fr?🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Babes are not smiling o

Gifty

3. This happened fr?🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Babes are not smiling o

Gifty

4. Without man, what are we?

1. WE OURSELVES. LOVE OURSELVES MORE THAN MEN...

5. Nigeria na cruise.
    Man/woman wet no fast, na him loss

6. Lmao... I didn't know frank was unmarried. Make una let am breathe abeg

7. Replies
    1. Lol..

The motto remains: No Green Light, No Approach..

It's ladies that actually approach, albeit subtly, most of the time..

Don't mind all those mouths they make..

As a man, you shouldn't waste your time and energy with girls stressing you, the motto above should be your motto,..

8. Lol. Na e be sey na d Babe use strategy toast Moses Bliss.

1. The truth is that in reality, most ladies are the ones who actually seduce men subtly.

2. Not really, she just strategically positioned herself to be toasted. Nothing wrong with it but make dem no use classlessness cast dat format. Leave am for dose wey Sabi am.

9. Am sorry to say this some women lack self worth . Must you throw yourself shameless for a man bcos of what .

10. Are you serious?😂😂😂🤣🤣🤣

11. Relationship/marriage issue is taking over this blog,ki lo de??
    More vibes to make it fun.

12. I think when Moses Bliss fiancee did hers there was a challenge going on. It was as if she set out to get a husband. Those ones sending to Frank are just catching cruise. You guys know how to misconstrue and mis-construct things.