Sunday, December 17, 2023

Sunday Laughs

34 comments:

1. Lmao 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

2. 😂😂😂😂as fuel don cost na,come fill ur tank😆😆

1. I fill my tank with 30k bought at 591 NNPC filling station in ph.

3. 🤣🤣🤣🤣
    All of them wan Burst my Belle 🤣🤣🤣 but why they come turn the land for berial ground like that?🤣🤣🤣🤣😁😁

4. Just when you think that you smart🤣🤣🤣
    Fake grave... Your ogbon dey learn work🤣🤣🤣

5. The last one is very funny..cunny man die cunny man bury him..

6. If you are a man fill your tank... 🤣🤣🤣😂🤣😳😅

7. 😂😂😂😂😂no be lie Nigerians can brag too much...you would see the fueling station scenario this Christmas very well for people who are traveling

8. His land became a cemetry🤣🤣🤣

9. The last joke thou....... For my country once you start others follow.

10. The last one 😂 smartness in the potopoto😃😂

11. Fill your tank 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    God help us.

12. That full thank e, full thank na your mate, a whole 40k🤣🤣

13. 😂😂😂😂

14. The villagers turn guyman land to graveyard 🪦🪦🪦🪦🪦😂😂😂😂😂😂

15. Lol especially that grave joke

16. No body fit get that ATM joke if situation never jam!! Na so one time I turn prayer warrior for ATM machine begging God to just let me hear that 'grrrrrrhhh' sound.. for two days I no fit withdraw cash, I no fit go inside bank for over the counter transaction as my papers no dey in order, finally, as I hear that sound on the third day e just be me like Christmas in August.. lol.. e sweet my belle die!!

17. Netflix.
    Filling station.
    Krrrrrr.
    😂
    My shest o

18. Land turn into Automatic Graveyard

19. Lmao. The last story. Very funny. Where E wan start from?