Sunday, November 19, 2023

Favourite Celeb Instagram Photos

17 comments:

1. "Dressing well is a form of good manners?"
    I sorta agree

1. Ur opinion doesn’t count. You are a part of the Nigerian problem. Tribalistic and corrupt human being.

2. Ozoooooo🥰🥰🥰 Damn this guy is fooooooine

3. Rosy is talking about morals
    Pekelepekele 🤣🤣

4. Ebubechukwu, Tall glass of wine! Nne your new body weight shade is boding!😘

Ozo, I Don't normally fancy fair guys but mehhn... 😉😍

5. Rosy, over cute dey worry you, Omalicha.🥰
    Play play like this, you don drop two cuties and lock up.💙

6. Lovely pics. BVs family abeg I wan ask abeg. My Papa & Mama give me 4million mek I go hussle for abroad, the whole traveling isn't working. Before I say jack Robinson, 1 million don Comot for family expenses. I no wan travel again. Which business I fit use the remaining 3 million do for Naija here wey go fetch money. Help a brother.

7. Ozo is so cute 💙
    Caroline ego Oyinbo❤️
    Chloe tall dark beautiful angel
    Bukunmi ♥️

8. Teni, you are funny. But, how can l pay 10 mil for asoebi and you are telling me small chop don finish, food and drinks blablabla . Na oga IG of police himself go fit settle the mata.