Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Tuface Wife Annie Finish Work...

Saturday, August 19, 2023

Pidgin Post - Tuface Wife Annie Finish Work...

Crooner Tuface wife Annie sabi love vibes eh!...Shuo!

We just get up to her page for Instagram come see say she dey halla about how she love am.....She no too talk sha but nah codes she use send the message...Make i try talk how i fit talk am....

She he be guy and she go love am till she die..
She say the pist nah apreciation post..
She say dem be a couple wey go last forever
She call am her king-
She say na only am dey since since and nah only am go dey forever for her life.
She say na her soul mate..
she say dem made for demsef
She say he be her world

Wetin be #Yfa and #MTz?

13 comments:

1. Stella mtz= mate to za others

2. Becos he celebrated Pero on her birthday Annie don pop out..insecure wife Annie...fake

3. Laugh small, cry well well inside Mercedes Benz, she like am that. Na papa God be her power

1. Exactly. To each his/her own. Live and let live.

4. NICE ONE

Mao Akuh

5. Hers to celebrate

6. Why this Annie can’t rest and enjoy her husband in peace and quiet, I do not know. Are people not ashamed to post excessive lovey dovey messages like this on social media when they know they will come back in one month to complain about the same spouse?
    Can never be me!

7. Abeg wetin do their shoes?

1. Na only her shoes? You no see her husband own? The shoes kpai their outfits