Stella Dimoko Korkus.com: Sunday Laughs

Sunday, July 23, 2023

Sunday Laughs

20 comments:

1. The first meme, I no no which spirit dey possess people wey dey share food for gatherings, e reach to do research

From now on I go dey just chop Well before attending social functions make i no land stella blog for dragging pounds with ushers.

2. Lol @ the last meme 😅😅😅😅

3. Identifying the male and female bird wasn't hard at all. 😂😂😂😂😂.
    Happy Sunday ❤️

1. E go surprise you say e no easy as you tink.

2. Some men dey nag oooo, even on this blog some dey show sign

1. Yes. That one was so funny.

Bianca Bruno.

5. Lol... See the supposed husby bird! The look, life don tire am! For the bird mind " which kin mistake I make so?

6. 😂😂😂 the last one for me 😂😂

7. It's like una never jam men wey dey talk, nag, complain, gossip or quarrel pass some women before. May you never meet them because...you go just dey pity the wife and children 🙄😂🤣.

8. That last one na my sister and her husband. The man can complain, my sister will just say her own and leave him to be disturbing his life

9. So which one is the husband? LoL 😂😂

10. For clarity, in our house na the husband open mouth 😂😅
    Man talks too much

11. Husband in the picture 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

12. Party food sharer will be like APC

13. E be like say una never jam nagging men, I have met one before. They are worse than women. Pray not to meet with one, you will be frustrated.