Stella Dimoko Korkus.com: Saturday Laughs

Saturday, July 08, 2023

Saturday Laughs

************************+

19 comments:

1. Chef Judie 🀣🀣🀣

2. I dey tell you na warri slang from way back. πŸ˜πŸ‘πŸ˜‚πŸ₯°.
    POS people how far πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£πŸ€£

3. Innocent spoon😁😁,my children haa mummy I don't like dis spoon.Wetin innocent spoon do my girls I no know.😊😊

4. The last oneπŸ˜‚ that paw paw face everytime cracks me upπŸ˜‚

5. πŸ˜‚ πŸ˜‚ πŸ˜‚
    Somebody don fall in love ooo.

Hmmm that keke thing is very real, even for taxi and bolt e dey happen.

E get one spoon wey I hate like dat.

Which cookaton dis chef dey do?

No be only too late, na too early to drink gari.

Not only Portharcourt na naija thing.

6. Chef chef, that's exactly how i cook my indomie

7. Hahahahahaha. Funny blog visitors. Thank you for posting Ma.

8. 🀣🀣🀣🀣🀣🀣@ that POS story, serves her right since she doesn't have human sympathy.

9. Is it too late now to say sorry? Not drink garri lol 🀣

10. Pos people eh.

Chef chef I hailπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€

11. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

12. 🀣🀣🀣🀣🀣

13. That POS 🀣🀣🀣🀣🀣🀣

14. The spoon own is so true. E get like two for my kitchen and I always say "Me no like you but you are only good to mix akamu or cut eba''

15. 🀣🀣🀣🀣 pawpaw is the king of meme aswear πŸ˜‚

16. 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣

17. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚