Stella Dimoko Korkus.com: Educative, Entertaining And Inspirational

Tuesday, July 25, 2023

Educative, Entertaining And Inspirational

12 comments:

1. See wetin I wan type. Then later dem go create one syndrome wey she dey suffer from, say na him cause am to lie.

2. Women sha๐Ÿ™„

You still no bang them but them won collect money.. spousal support sef..

Men need to be protected at all cost

1. I know say you go dey here๐Ÿคฃ. See as dem wan rope my KR inside gbese wey he no chop. Wish he sued her for everything make she go jail small. Thank God for DNA.

2. Lol..

Thank God say you be mama boys๐Ÿ˜Œ.. you better joinis 'fight' make this people no finish us..

The shocking thing is the people that would have started dragging KR when the news broke out and just declared him guilty cos a woman said it..
      I put myself in his shoes and for the first time I was lost on how I'll react.. make babe wey I no know just come claim say I hypnotize am come give am belle for 3 kids..

I'll be shocked for days fam..
      Na 'OMO' I go just dey repeat straight for like one week ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Which kin wahala be this..
      It's not even funny..
      AHH God Abeg oh..

3. ๐Ÿ™†๐Ÿ™†๐Ÿ™†๐Ÿ™†

4. Who asked the other day why men do not sue false accusing women?

5. I hope she was charged for false accusation.

6. The woman mus be suffering from the left side of her brain๐Ÿ˜‚