Make I start this post by hailing all those wey dey fast ...E no easy!!!
Actress Mercy Aigbe marry Muslim man so she must join dem this fasting period to do the fast well..
Monday, March 27, 2023
25 comments:
She must be alert to pray o. No be only where money dey her eye go dey shine, she must fast, pray and do every every! Oloju kokoro
ReplyDeleteNor mind her. Eye go shine like thief, ear stand like bush antelope own for where money dey. Shameless snatcher
Deleteπ be calming down
DeleteMtcheeeeew, shameless thing π
DeleteJewel, you say snatcher? Is the man a handbag?
Deleteπ€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£ Omo, The comments here is lite.π
DeleteLmao Jewel
Deleteπ€£π€£π€£π€£ I don't know why this description off me. I was imagining bush antelope ear. π€£π€£π€£
DeleteShe must open eye pray oh. No be to chop money and flex alone.
Deleteπ€£π€£π€£π€£π€£ @Jewel why so mean?
DeleteAwon alainitiju.
DeleteShameless idiots.
*Yawns*
ReplyDeleteAnywhere bele face. If she marries an ifa worshipper tomorrow she got still convert.
ReplyDeleteπππ
ReplyDeleteOh well πΆπΆπΆ
ReplyDeleteFrom Mercy to Mercy. How can one be so comfortably shameless like this? She is to be studied
ReplyDeleteIt's a staged something
ReplyDeleteπππ you didn't lie.
DeleteVery staged
DeleteWhere is the Rosary abi Koran she's using to paray
ReplyDeleteNo be only rosary na holy water.π
DeletePlease don't insult the Holy Rosary.
DeleteRosary kwaaπ³?
DeleteLoL, my grandmother comes to mind.πππ€£π€£
I think it's called tesbih, not rosary.
DeleteMy own is...is that the house the man built with his first house or another house.