Stella Dimoko Korkus.com: Laugh Out Loud

Wednesday, November 16, 2022

Laugh Out Loud

30 comments:

1. Sha put am for flight mode before 'island mechanic'' phone call at 10pm go make gas explode! Awon eyan Snoop doggy dog. Enle!

2. This is only true for cheating men.
    If a man has nothing to hide, he will stay in the sitting room and continue watching ball.

1. My husband will gladly leave the phone 4 u.

2. If devil now wants to play tinko tinko with the couple, one aunty's call to her customer go just jam and enter hubby's phone...you go just pick and hear 'sugar, how's your temperature!' πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‚

3. πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜πŸ˜πŸ€£πŸ€£

4. Lol πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

5. 🀣🀣🀣🀣

6. E go come humble like fowl wey rain beat😁

7. 🀣🀣🀣🀣My husband can leave his phone with me for a whole day.

8. 🀣🀣🀣🀣

9. This can't work for me..I go leave am for u ni and relax hehe for living room.

Nothing to hide

10. Another quote drafted by the hypocrite gender profiling men as cheats,. Like girls leave their own phone too..
    Na only say most men dey more concerned about important things, making money, providing and building an empire, than to be snooping on chats when there's no reason to, we no dey find wetin no loss..

We catch you cheating, we send you packing straight, no time..

But most of Una wey dey snoop, na just cry Una go cry if una see wetin Una dey find, go, you no go go.. so to what end?🀷🀦

1. Shey won fi vawulence se iwo omo Dante yi ni?😳. Sombori cannot drop meme in peace again. Which men no dey snoop? Na una snoop pass except you no just like the babe. Besides, snooping no be by phone alone na. That babe wey wan dey whyne you say her pikin na her nephew; no be two seconds FBI snooping wey you do everywhere take burst for her head? I only agree say if you no go still take action after you find wetin you dey look for and you no ready to commot, then why snoop at all? Na there some women dey fall hand but no try am with Funke Akindele o. She will send you packing. No time. She is not a SIMP!

2. Lol..
      Amebo Cam Dan πŸ€·πŸ˜‚
      Look my 2nd paragraph again, I talk say "snooping when there's no reason to".. like that werey wey won dey whine her papa, I see signs, as I noticed she wasn't a straight forward person and her lie no dey plum so the FBI became necessary lol, she go talk the same story with different versions πŸ˜‚πŸ˜‚,. You go come dey add series and episode for am for your mind.. aunty wetin happen wey you graduate but no go law school until after 4years when no be say Una no get the money, she say she been just dey rest . Haba na.. stop itπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€¦.. e get another one sef wey try the same thing, she gave birth after secondary school as a young teenager and always lie that the child is their last born, up till now she no know say I know, tho she sef don distance herself from me as she see say I no be SIMP.. had to do my FBI Investigation when see say truth no dey her mouth too..

The signs are always there..

But on another note, snooping on phone and normal FBI investigation no dey on the same level..

FBI investigation dey necessary to a large extent, our fore father's wey dey do all these necessary investigation dey wiser pass we this woke generation wey we think say we get sense..

Snooping on phone is crossing boundaries and invading into people's privacy, there are a lot of private discussions, messages, chats, bank transaction etc which are confidential and not your business.. unlike normal FBI investigation which is your business..
      FBI investigation is just due diligence..

I really respect the older generation, they were not SIMPs, they understand the game and played it well, see this generation of men with paternity fraud ish, some ignorant ladies would come and say we should also go and check if our father is our real father, I dey always laff, them no born our mothers well to even cheat talk more of bringing outside pikin, traditional wedding was traditional wedding back then, there are spiritual consequences and repercussions if you as a wife fvck another man.. this was how the issue of paternity fraud was managed, without the invention of DNA test .

Give it up to those Real Men..
      Put some respek when you talk about them fam.. True OGs πŸ˜‰✌️🚢

11. πŸ˜‚πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†no be lie

Ada ohafia

12. 😁😁😁

13. No be small thing

14. Most no be cheating, na porn full their history browser

15. Very true. I've tried it before πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

16. 🀣🀣🀣🀣🀣