Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Story Wey Wear Helmet Dey Ride Bicycle

Thursday, October 20, 2022

Pidgin Post - Story Wey Wear Helmet Dey Ride Bicycle

Ah this one pass wetin i fit use English post, na em i say make i switch to pidgin for better yarns...

E shock me!

19 comments:

1. Na wah ooo, this matter heavy for mouth.

2. undercloset g*y everywhere. may God help us o.

Sisi Stella, sebi Onyilove say make you nor dey use dog face again, say they are evilπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

3. The ironic thing is many Nigerian men are gay but we are not ready to talk about it yet. In 2020,Nigeria ranked number two worldwide in gay pornography sites viewing. Yet, na we dey condemn pass.

1. Lol..
      You people ehn..
      Always quick to use the exception as definition when it concerns men..

Replacing 'few' with 'many'..
      Na Una way sha

2. @Ak07 Women sef dey watch gay porn not just the men only @ Dante Abeg true true some tilting to most men are gay oh for this Nigeria...

4. Things dey happen oo

5. End time crisis

6. Some women will still stay in the marriage and even look the other way when the man molests little boys.

7. What did I just read? What a disgusting act
    Stella still used a dog pic. 🀣

8. What's this abnormality ravaging the entire universe?

9. This one no be gay, if na gay, he go find matured men not under age boys. Psychopath! Jeez