Stella Dimoko Korkus.com: Sisi Senaponi's Corner - Wife Versus Sister In Law (2)

Monday, May 23, 2022

Sisi Senaponi's Corner - Wife Versus Sister In Law (2)

Ah this gist wear trouser!

Kpoi! Kpoi! Na who nor dey house?

Stellamamalade..how your hemisphere? The Lord is good!

My customer husband and the family don ignore and abandon her for Lagos with new born pikin. Choi..that Lady suffer no be here O! 

The husband wey she dey support and defend from criticism. 
One persin even talk say as the husband kukuma dey beat her with belle, say na karma give am organ failure! 
*abeg, who even know the mind of God for this life*

I never see where this my customer no go, on top say this her husband must not die! As the sister in law don ready to pour everything put for her head, say na she kill them brother O! Prayers and vigils dey intensify!

Suddenly, the husband video call from the abroad say he wan tell my customer something....out of the blues!

Na so husband talk say as dem reach the abroad, say the team of Doctors na Christians and prayer warriors. Say the head of the team tell the husband say make he no tell anybody the exact day of the surgery o!

Not even 'that' woman wey follow am come from Nigeria. So he decide to call him wife as the doctor tell am say person dey 'somewhere' dey intercede for him'. 
Husband almost burst into tears as he see him wife for phone and son looking homeless, inside church auditorium with 'fire' prayers for background.

Husband say so the Sister-in-Law dey ask every minute which day 'gangan' dem dey decide to do the transplant, so she go call her own 'pastor' (babalawo) for Nigeria, make dem 'intensify' prayers! *akuko!*

Na sense the donor and the husband use wey dem obey the doctors, join hands for prayers inside theatre before and after the surgery!

Meanwhile sister- in-law dey hotel dey consume English breakfast. While the donors husband dey sleep for hospital reception! Una see am!

Na after the surgery went well...Na im SIL show for hospital say she need money to go shopping for things way she go carry give people for Nigeria!

The Nurses no gree SIL see her brother o. Dem tell her make she sidon wait with the donor's spouse until Doctors finish.

Sister-in-law no know say the donor and the spouse don already help husband do video call to wife in Nigeria before and after the surgery. So the husband beg the wife say make she no vex for am again. 

Nne, The something don clear for husband eye oo...as SIL no get physical contact with her brother within few hours o! Plus hot prayer wey dey burn for Naija! 
*Choi, power dey inside prayer abeg!*

By the time SIL realise say surgery don finish and dey successful? Na so she begin shout for hospital and hotel say which kain nonsense be that! Why her brother no go tell her before dem start! 

Say she wan call her 'pastor' make he know as dey wan start. Oriegwu! * If she no get bad intention, the thing suppose no pepper her reach like that!*

Husband no even talk anything, dem do all necessary clearance come back Nigeria.

Wife dey wait husband for Airport with their pikin.

Sister-in-law dey shocked to see wife. She begin para say wetin wife dey do for Airport! Say who tell her say she still be their wife?! Say dem go collect their son, dey plan to return her bride price! Say who give am details of their arrival gini gwanu! Yen! Yen! Yen!

Husband tell wife make she signal Airport Cab Driver to carry SIL anywhere she wan go! SIL tanda in shock! Husband thank SIL for 'everything' wey she do patapata o! He give SIL money for Cab go her house! He and him wife comot inside their own car go their home o!

The senior brother wey also consult prayer warriors on behalf of the brother's surgery too receive messages and proofs say na SIL hand dey behind the matter!

Since that day, even the elder brothers wife nor dey gree the SIL near their house again o! 

Na so my customer and hubby relocate go the abroad after that chapter!

Choi! The things women face inside marriages o!
All the wives, partners and mothers...I hail una!

What a wicked sister!....what would have been her gain if her bro had died?

25 comments:

1. The heart of men are desperately wicked and evil 😈 💔

2. The heart of men are desperately wicked and evil 😈 💔

3. SIL from the pit of hell.. May we not have such in Jesus name

4. Praise God 💃💃. Imagine going around with the person causing you pain. May God open our eyes to our real enemies.

5. God is the greatest! Thank God it ended in praise for them. May our enemies known and unknown continue to be shocked, disappointed, shamed and disgraced in Jesus'name. May all their evil plans end in failure and consume them. Amen!

6. Na so I also receive threat say if any thing happen to their brother, na me dey go accuse o. the same their brother God use me to change his chapter from worse to better. Evil inlaws

7. I suspected the SIL..God forbid that kind SIL

8. Sisi Stella, you wan know the wicked woman gain if to say her brother die? na to take over he properties nah.

9. Some inlaws ehn!
    Last Saturday my husband took the kids to the car wash and shopping mall leaving my MIL and i at home. I laid behind the sofa(that's my hiding place from the kids and only hubby knows) while MIL was asleep in the room. I hadn't slept for long when i heard her walk into the living room whilst talking to someone on the phone that the stuff he gave her was not working, that i and hubby hadn't quarreled and it seems that i am strong....hmmm, i quickly put my phone on record as she kept going on and on and on about me. I have sent the voice note to my family and will send to my husband soon. Thank God for prayers

1. Haaa ! Anon. The Lord is your strength. So what will she gain by scattering your marriage? Pls intensify your prayers. May I not jam in-laws from the pit of hell.

2. Anonymous 16.48 God is your strength. Hmmmmmm this's scary

3. She shouldn't come to that house again o. See daylight evil.

10. Thank you Jesus, you never fail your own, all we need is call on you.

11. Thank you Jesus o. Fear people sha

12. Wow! God came through for the family. God answers prayers o

13. Na so my aunty (my father's eldest sister) cut my mother's hair after my dad's death, and want to use it against her but God big pass her.

14. Na so my aunty (my father's eldest sister) cut my mother's hair after my dad's death, and want to use it against her but God big pass her.

15. I don't know y SIL see wife as rival,my hubby sil told me when we want to do our civil wedding ,that so I can collect his brother property,that y I want to go to the registry...some sil are illiterate nd jealous

16. Any see finish for inside marriage, na man dey cause am.

If as the head of the home you cannot cover and protect your wife/home spiritually and physically, you are not entitled to bear the title.

Some men will be looking for a praying wife meanwhile as the head of the home, they are supposed to be a pillar of prayer to lead the home into safety.

1. 👌👌

2. Many men don't actually know what it really means to head a home