Saturday, May 28, 2022
26 comments:
π€£π€£π€£π€£π€£ the last one on last born. They're different.
ReplyDeleteHappy weekend to everyone π€£π₯°π✌️
π€£π ππ π π Funny memes with a dose of truth tucked in.
DeleteLol, wetin lastborns do una sef
DeleteMake Una leave us alone o. Hahahaha
Delete@IJEOMA PH help me ask oo..
DeleteHahahahahaha
ReplyDeleteThat last born own just off me.
DeleteWhich one is come and open your door, i want to go.shey if you're serious to go,do you need someone to now open door for you?
πππππππππππππ
Hahaha the last one is so me. I no get time for stress Abey find another last born
ReplyDeleteOh My Goodness!!
DeleteI couldn't help but LOL
Na so we true true be sha.
We hate to see or hear stre.... before you even add the ss. Na to abandon wahala oo
π π π π the last born π
ReplyDeleteDie now before they did I used you for sacrifice π€£
ReplyDeleteStella you don start this last born matter again? Free us abegπ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£π
ReplyDeleteTime to protest
DeleteStella don start again, surely we need to protest.
DeleteThat first one is so true. See this stupid neighbor here telling me that his wife refers to 'me' as 'his second wife'. That she said she knows that he will marry a second wife in future. Young couple ooo. If to say na old man, I for understand say maybe he is tired of the wife. Guy, abeg free me. Na me una wan put for wahala ba?
ReplyDeleteE be like you dey magnet married pple
DeleteAlways! Na only married people dey enter your eyes.
Deleteπ€£π€£π€£π€£last born don sufferπ€£π€£π€£
ReplyDeleteHahaha one of my lecture was meant too that during exam they jazzed him oo oga can't even walk well
ReplyDeleteThe 1st one is so true
ReplyDeleteπ
ReplyDeleteDon't mind them. My wife is a devil yet she gets pregnant every year.
ReplyDeletePoor dog, who send you go swim
ReplyDeletewe last borns have suffered sha π π
ReplyDelete"you will write it next year" while looking at you over the rims of their glasses hanging on their nose.
Is that a completely shaved dog @ the second pic? ππ
Last born matterπ€£π€£π€£π
ReplyDeleteThe fourth one na true, when you hear with all due respect sir, na insult dey follow am.