U don minit! So big bum bum dey chop money? But Papa Emeka down the road has always been poor Emebut Mamaka Ikebe no be here o and the thing dey increase everyday. π₯΄π₯΄π
Sdimokokorkus@gmail.com Mobile Phone +4915210724141
ππππ something uncle Pete can say.
ReplyDeleteLol.... Teejay come and see something
ReplyDeleteπ€£π€£π€£π€£π€£ I no dey fear things like this naaa
DeleteEzegeππ av u heard
ReplyDeleteI'm capable. Nothing dey happen. I came well prepared πππ
Deleteππππ
ReplyDeleteMe that I like big bum bum nko, what will be my fat now..pls if you have big bum bum drop ur number on the comment section for give away.
ReplyDeleteOur own dey fluctuate. Today e big, tomorrow e flat. Upon all the food ehnn. I just bought bobaraba powder to grow it but dey fear to take am.
DeleteReally, so you mean the thing can appreciate and depreciate? Wonderful!!!
Deleteπ π π π€£
ReplyDeleteππ€£π€£π€£very funny!but true
ReplyDeleteπ€£π€£π€£No be lie Daddy Pete.
ReplyDeletelike seriously ??????
ReplyDeleteVery true Papa, very true π π π
ReplyDeleteπ€£π€£π€£π€£π€£
ReplyDeleteHahaha
ReplyDeleteU don minit! So big bum bum dey chop money? But Papa Emeka down the road has always been poor Emebut Mamaka Ikebe no be here o and the thing dey increase everyday. π₯΄π₯΄π
ReplyDelete@TEEJAY~EZEGE,your prayer point and earnest heart desire will be granted by GOD soon.
ReplyDelete#ThatOgojaDude