Tuesday, July 27, 2021
36 comments:
Hahahahaha our people are pros in everything they do
ReplyDeleteHahahaha
ReplyDeleteππππππππ
ReplyDeleteππΌππΌππΌππΌ
ReplyDeleteππππ wahala dey o.
ReplyDeleteπ π π π π
ReplyDeleteThis is sooooooo funny. Thank YOU Stella!! Your blog is just so entertaining.
ReplyDeleteπππππππππ
ReplyDeleteHahahahahaha
ReplyDeleteπ
ReplyDeleteMust it be Abaππ shuuuuuuu. It is UAR mirror abeg
ReplyDeleteIt is Aba, own it with your chest!
Deleteπ€£π€£π€£ no be small aba mirror.
ReplyDeleteππππ€£π€£π€£π€£π€£
ReplyDeleteAba na master nah.
ReplyDeleteFunny.
ReplyDeleteBut Stella, abeg Aba don pass dis level since 1978.
By the way I am from Delta State.
But this is the highest level in the whole wide world. Mirror wey dey see back na correct be that. Which country in the world can produce this type? Up Abaπππ
DeleteHa emo re ooooπ³π³Awon arinu rode mirrorπππππ
ReplyDeleteππππ
ReplyDeleteOgbemi! Na wetin be that mirror? Be like all these babalawo mirror.
ReplyDeleteTuale for ABA producersπππ
ReplyDeleteHahahahaha...You go dey use mirror begin ask yaself if na you dey there.
ReplyDeleteππ
DeleteAba traders and their cunning mindsππππ€£
ReplyDeleteHaha
ReplyDeleteLol.
ReplyDeleteπ€£π€£π€£π€£
ReplyDeleteππππππ
ReplyDeleteThis one na Assembly o
ReplyDeleteππππππππππ π
ReplyDeleteWell….if ever this can be possible, it is a very relevant invention. If you ever had to style your own hair, you will understand.
ReplyDeleteI gbadun this your comment.
Deleteπππ
ReplyDeleteπ€£π€£π€£π€£π€£ una no go kill person with laugh
ReplyDeleteThis one na millor o π€ͺπ€ͺπ€ͺ
ReplyDeleteLmao π€£