Delta state Police cash am with the fake big gun wey he dey use carry out him ole work.....
On Monday wey just pass so,the small ole go thief one husband and wife 600k with him big fake gun wey be like guita.....See him face!...Ole
Lmao. This kind kpafuka gun be like wooden elephant na.
ReplyDeleteGood he was caught. Na wa!
The tin be like Tortoiseπ€£π€£π€£π€£
DeleteHahaahhahah.... real tortoise.
DeleteIf this guy succeed rob me with this wooden tortoise, na me fuck up.
I find this funny.
ReplyDeleteLMAO!! Them done beat new shape put for the boy face. Nawa oh. Even blind man will know that that is not a gun na. Chai!! I pray he learns his lesson. See promising young man na.. Its a pity.
ReplyDeleteSee as they kpo kpo him face. How e take dey rob with this kind gun sef..
ReplyDeleteLovelace
Sometimes even the power of a name means nothing. Look at Emmanuel Peaceπ♀️
ReplyDeleteBut our politicians that steal billions are walking around with police escort
ReplyDeleteDid they come to ur house to steal? Or point gun at ur head
DeleteGo and arrest them nah. Okuko
So in essence they shouldn't arrest him all what?
DeleteNa only night he for use this that thing na....foolish boy
ReplyDeleteπ€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π
ReplyDeleteIf this guy succeed rob you with this wood, your head no correct.
ReplyDeleteHhhhmmm
ReplyDeletesmall ole Oshi @18
ReplyDeleteThe couple needs to be arrested too. I mean how can someone Rob you with this?
ReplyDeleteπ€ππ€ π€£π€£π€£
Deleteππ€£ππ€£ππ€£ππ€£mehn this kin gun sef π€£ππ€£ππ€£ππ€£π