Wednesday, March 10, 2021
Pidgin Post - Small Pikins For Naija Wan Begin Run Go Obodo Oyibo On Top Ship
Dem catch this naija pikins as dem wan run comot for naija with that ship....If you look well you go see say dem been dey hide....
21 comments:
Na wa o...I don't even know what to say... May God have mercy
ReplyDeleteso sad ., they will not have survived beyond the night when the waves are high and very cold ,what of sleep, food and water for the 1 or so and man-eating creatures in water .
DeleteFor their minds, all die na die.
ReplyDeleteTheir last prayer go bi like papa God ,unto thy hands we commit our spirits.
Abroad here we come.
Chei....I weep for this country
ReplyDeleteThese pikins dem get mind o... Na wah
ReplyDeleteWhat a risk 😱
ReplyDeleteEverybody wan japa!It is well ooo
ReplyDeleteThis is really sad. Shows how desperate so many people are to leave. They don’t even care if they die in the process. Really feel bad for whatever situation they are in. Looking at them, you’d know they have it very bad
ReplyDeleteSomething must kill a man, e better to borrow leg comot this pwa obodo naija before poverty chop there head
ReplyDeleteIt's indeed saddening, our government has failed us. No future for our younger generation.
ReplyDeleteImagine taking such risk at their ages just to escape their father's land, what a country.
One wave and they would all drown.
ReplyDeleteAhhh what a risk? I guess they dont what lies ahead if they had succeed in taking such risk. Sea wave or cold and hunger for finish them. This is what Nigeria is.... No one is happy.
ReplyDeleteImmediately the ship moves, that part will be submerged in minutes
ReplyDeleteAnd they would have died. God made sure they were discovered. God saved them.
DeleteEhya!
ReplyDeleteNigeria our country!
Stella you call it pigin post but some people still dey blow grammar.
ReplyDeleteI wan see warri Pigin here.
I like their spirit,brave boys🤫🤫🤫🤫
ReplyDeleteThis is so sad honestly. Naija has made its land unbearable to live it. Na wa!
ReplyDeleteThem for sneak enter the ship when them reach Cameroun😀
ReplyDeleteEeepppaa I weak .
ReplyDeleteUna sabi read tory for pigin, but una come dey comment for grammar.una fall pesin hand. At least even sef me wey no perfect, i try for the pigin. No excuses, make una attempt am. Proudly Naija.