This is easy like Monday Afternoon.......
Monday, February 01, 2021
32 comments:
Flavor and Patoranking
ReplyDeleteNa the time wey patoranking dey sell rat killer be this? Jehovah bu eze!
DeleteLord JESUS bless me with this money!
Correct!
DeleteMr eazi and golibe cronner... I get that me eazi own so?
ReplyDeletePatoranking and Flavour
ReplyDeleteFlavor and Baby Panam!
ReplyDeleteFlavour and Patorankin. Chai money good o
ReplyDeleteFlavor and patoranking
ReplyDeletePatoranking and Ijele 1 of Africa
ReplyDeleteFlavour and Patoranking
ReplyDeleteHahahahahahahaha..
ReplyDeleteThank God for money aswear!..
Patoranking, Flavour??
ReplyDeleteSpeed darlington and daddy showkey.
ReplyDeleteLol!!!
DeleteLMAO
DeleteLol
DeletePretty Patience
hahhahahahahah
DeletePatorankin and flavour
ReplyDeleteWhich flavor be this; curry, thyme, knorr, nutmeg or cucumber? 😁😁😁😁
ReplyDeleteMr flavour
ReplyDeleteAj baby and flavour
ReplyDeleteI think they are Patoranking and Flavour nabania
ReplyDeletePatorakin and Flavor nwa mama!
ReplyDeleteFlavor and Pato Ranking
ReplyDeletePatoranking and Flavour
ReplyDeleteMoney is good
It's the growth for me😍😍.
ReplyDeleteIJELE and PATORANKING.
Flavour
ReplyDeleteEgo amaka, see wholistic transformation. Pato resemble abakiliki boys wey dey hawk kill and dry, rat poison et al. ThankGod for the geometric progression
ReplyDeleteJust eleven years ago? Abba, Father bless me with this money abeg 🤲
ReplyDeleteNobody wey no fit to make am.
ReplyDeleteBlessing follow me, follow follow follow me and one of Nigeria finest serial baby daddies
See them!!!!!money is sweet!!!!
ReplyDeletePato and ijele 1 of Africa