These memes are so hilarious.......
I had a hard time compiling them,i will look at the squeezed face,read the text and go ''Kawakwakwakwakwakwakwakwakwa...''
"Barking in my dream"π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£. I love, love, looooove the memes. This guy don hear am.
ReplyDeleteπ€£π€£π€£π€£π€£π€£the memes are so funny.
DeleteMe as a pastor....madam, e be like say the weapon wey them fashion against u don prosper oooo....lol... imagine with that paw paw face...loool
DeleteHahahahaha I nearly peeped laughing at me as an ambassador... Reminds me of when Mike Ezuruonye was Glo ambassador but was caught using MTN network.
DeleteAs in. I have saved a couple o.
DeleteTour guide....
DeleteHahaha
Me as a Lawyer:
ReplyDeleteOga this case don pass my power, shey you go faint abi you no go faint?
π π π π π
DeleteLol
DeleteLmao
DeleteYou deserve an award π you're good at this !!!
I always look forward to your posts π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£
You are a rib cracker !!!
Oh choco love.. Thanks..
DeleteGood to have u back..ππππ
Me as a lawyer:
ReplyDeleteOmo this your case, how old you go be in 25 years time? π
πππ
Deleteππππππππ
DeleteMe as a lawyer:
ReplyDeleteWo just admit you did it and beg the judge jare
Me as a lawyer:
ReplyDelete"Just tell them you killed her, na just 20years, I dey go naming ceremony by 2pm
GCN Ma pa mi naa
Deleteππππ
Deleteπ€£π€£π€£π€£
DeleteAlibaba comman see talent !!!
Me as a pastor: Our mother has gone to be with the Lord
ReplyDeleteJesus Christ: Abeg I no see anybody..
πππππ
DeleteLmao. Na where she come land na?
Deleteππstop na.
DeleteCynthia darling.. I no know oπ€
DeleteGCN lady you are a very wicket soul π€£π€£π€£π€£ππ
DeleteChai
DeleteGcn
I don laugh tire
Me as a Nigerian:
ReplyDeleteSo you mean, if I invite 30 people now... I will become a millionaire? π€π€
π π π π π You are so good at this.
Deleteππππ
DeleteLolzzz
Delete*Me as a Nigerian comedian*
ReplyDeleteI know say my joke no funny but abeg just help me laugh.
GCN on the roll
DeleteMe as a crèche teacher :
ReplyDeleteMake these children go play so I go chop my own first before them yama Yama the food.
Lol
Deleteππ
DeleteMe as a Nigerian politician :
ReplyDeleteNa rat chop the 14 billion yesterday night.
Kai π€£π€£π€£
Deletecomedian of the day goes to you
DeleteChai!!!
DeleteHehehhehehehhhehe king of meme.
ReplyDeleteMe as a Nigerian police
ReplyDeleteSo you can't call someone that will give you 5k now?
Me as a Nigerian Teacher
ReplyDeleteE be like say I go wait for school to open oo, I no fit do online class with my 100mb daily bundle π
Me as a Nigerian mom :
ReplyDeleteI did not kill my mother so you will not kill me.
Na so ooo π
Deleteππππππ
DeleteMe as a Nigerian tailor:
ReplyDeleteNo lie, you sef no dey expect wetin dey picture see your belle na.
Hahahahahahhahahahaha
Deleteπ€£π€£π€£
DeleteMe as a Nigerian Dj:
ReplyDeleteMy laptop don off o e be like say una go continue with raypower.
π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£
DeleteMe as a Nigerian president:
ReplyDeleteI will give Nigerians change, extra change, and takeaway change!
Me as a Nigerian :
ReplyDeleteI no kill my mama, my account balance no go kill me π«
Yes o jare π€£π€£π€£
Deleteππππ I swear
DeleteHahahahahahahaha π€£ππ€£ππ€£π my stomach o
DeleteMe as a Nigerian barber:
ReplyDelete"Nepa don take light now, shey you will not go and bring generator from your house so that we can finish your hair."
Take the award my dear
Delete✌✌✌✌
DeleteLady G deserves the award
Delete"Me as a Nigerian Gynecologist.
ReplyDeleteIf no be say this you pikin get big head you for don deliver am since oh ππ
π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£
DeleteNa wetin Lady G!
Deleteπππ
π€ππππππ
DeleteLopzzz
Deleteππππππ
DeleteHeheeehehehheh Lady G oooooooo hehehhehehehehe
Deleteππππ
DeleteMe as a Nigerian photographer:
ReplyDeleteOga abeg you fit kiss the bride again, your face be nor show
I used to find your laughter column very funny. What's happening?
ReplyDeleteNo go kill urself o..take life jejely.e go better.
DeleteTake am easy anon, no be SDK give you your own portion of frustration.
DeleteMe as a Nigerian (cashier)π
ReplyDeleteCustomer! customer!! Customer!!! make i keep change? π
ππππππ
ReplyDeleteHe is the king of memes
*me as a Nigerian pornstar*
ReplyDeleteOboy this your toto deep o
See as my prick dor lost inside.
Kai π€£π€£π€£
DeleteChai!!!πππππ
DeleteAhhh mogbe ππππ
Deleteπ All hail the legend.
ReplyDeleteπππππOsita dn cause palava for us
ReplyDeleteThese are so hilarious π€£
ReplyDeletepaw paw has really changed. Let me answer him, 'me as your...... Zaddy
ReplyDeleteHahahahahaha @ this your dance too serious cracks me up over and over again ππ€£ππ€£ππ€£
ReplyDeleteMe as a makeup artist..madam I don try my best o e be like say na inner beauty u get.π€£π€£π€£
ReplyDeleteI don laugh tire. Lady G Weldone oπππ
Me as I wedding guest..past pa abeg the preaching don do,I never chop since morning.����
ReplyDeleteMe as I wedding guest..past pa abeg the preaching don do,I never chop since morning.����
ReplyDeleteMe as a wedding guest.. pastor abeg this ur preaching don do o,I never chop since morning.πππ
ReplyDeleteThis one enter well wellππππ
DeleteHahahahahahaha.. E enter oh ππ€£ππ€£ππ€£
DeleteMe as a blogger:
ReplyDeletemake una no dey post rubbish comments dey give me too much work.
πππ
DeleteI laughed so hard π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£
ReplyDeleteMe as a Nigerian tailor:
ReplyDeleteAuntie no be the bra wey you wear wen you Cum measure you wear when you wan test your cloth ooo
Me as a Nigerian Lecturer:
ReplyDeleteInside 24 units you carry over 22 units , Who you copy for the remaining 2 ?
π€£ππ€£π
Deleteπ€£ππ Everybody run ohhh, Dem no chain lion ohhh
ReplyDeleteMe as a Nigerian (student)
ReplyDeleteFew weeks to exam...
Make asuu strike jawe!!
Man cannot die
Me as a suya seller:
ReplyDeletethe one wey i give you the other day na lizard meat o
Me as a Nigerian President:
ReplyDeleteOmo this Nigeria no gree better o. Wahala for who no get international passport
πππ€£π€£ everybody run ohhh, them no chain lion ohhh
ReplyDeleteMe as a Nigerian surgeon:
ReplyDeleteI dey find the Nokia torch light I use for operation o e be like say e dey ring inside your stomach o
Na die be thatπππππ
Deleteπππππ€£π€£π€£π€£
DeleteMe as a petrol station attendant:
ReplyDeleteyou go fit manage water? As fuel don cost
πππππ
DeleteMe as a Nigerian teacher π
ReplyDeleteToday our topic is mensuration abi na menstruation sev
Wo Anyone Jareπ
Jesuπ€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£
ReplyDeleteThis guy is obviously the king of memes ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£π
Me as a Nigerian wife:
ReplyDeleteE be like say you go go fuck olosho today oo, I no get strength,You too like Toto
Me as an Nigerian hair dresser:
ReplyDeleteMadam this your hair too much o,abi make I leave the middle? the front and back go cover am when I pack am.
I'm sure any hairdresser will first have this thought first time seeing my hair π€£ππ€£ππ€£ππ€£
DeleteMe as a driver
ReplyDeletePassenger, make una ready o, see those Army men for that checking point? I no dey give them shi shi, I go drive speed pass, if bullet touch you, nor vex. πππ
This is so damn funny!Lmaooooo
DeleteHahahahahahahahaha π€£ π€£ π€£ π€£ π€£
DeleteMe as Angel Gabriel
ReplyDeleteBros your name no dai list oh.
Find me small thing make I clean that bros name put your name.
Hahahaha
DeleteMe as SDK blog Lady G
I no go take last ooh, I must give it to them back to back.
Amy biko o
DeleteMe as Uganda country:
ReplyDeleteWo Nigerians make una no shout fr my head
Na detain I detain una pipu I no kee demπ
Things hard for here
Uganda’s neva chop
Na him make we catch BIG FISH
Make una drop small tin we go release am
Me as a Nigerian Orthopedic surgeon:
ReplyDeleteOmo, madam this your bone no wan straight oh..make I kukuma break am finish na
Lolzz
DeleteMe as a Nigerian pastor:
ReplyDeleteAnointing oil has finished
Oya everybody contribute 20 naira each
Me as a Nigerian barber
ReplyDeleteO boy you no fit barb this style oh e get as your head dey.
Me as a Bachelor:
ReplyDeleteafter adding okro, the next thing is tomatoes before seasoning
*Me as a Nigerian student*
ReplyDeleteAs this book no gree enter so, abi make I settle my mind for carryover next year?
ME AS A NIGERIAN pastor:
ReplyDeleteAdam chop Apple country b like dis what if dem kum lick Cameroon pepper? How e go come be na?
Me as a Nigerian;
ReplyDeleteOmo how i take branch enter this countryπ©π©
Hahahha. That is me o
DeleteMe as a Nigerian Motivational speaker:
ReplyDeleteI started my poultry with just a feather, you just have to believe it.
Me as a Nigerian Rector :
ReplyDeleteShey make I no sleep again?
Bed in the office?
DeleteYou are corrupt.
#fired
Me as a Nigerian firefighter:
ReplyDeleteSorry we forgot to bring water, make una dey pour sand and detergent.
Me as a Mechanic:
ReplyDeleteMadam are we going to fix the tyre at the back sit?
Me as a Nigerian pastor:
ReplyDeleteE be like say we go do another offering this one too small.
πππ wahala dey ooo
Delete*me as a native doctor
ReplyDeleteOmo this money ritual no gree work,you just kill your mama for nothing,e be like say we go try your papa
πππππ
DeleteMe as a conductor:
ReplyDeleteyou fit sitdon ontop bus, space don finish for inside
Me as a shoe shiner:
ReplyDeletethis white polish will match your green shoe
Very funny memesπ€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£... Pawpaw is the king of memes. He has the perfect expression for all kinds of memes.
ReplyDeleteThank you lady Gπ€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£
Me as saloon owner:
ReplyDeleteThe last person wey i fix lashes for, na one eye she dey carry see now o
Me as a Pastor
ReplyDeletemadam this your dancestep too much for person wey no dey pay tithe..
Pastor na to dance π my all since i no get offering
Deleteππππ€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£
ReplyDeletePretty Patience
Me as a cake designer:
ReplyDeleteMake sure you add burnvita before the icing
GCN lady, idi too muchπππππ
ReplyDeleteHahahaha. Very funny.
ReplyDeleteπ€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£
ReplyDeleteMe as a photographer:
ReplyDelete“Na wetin I see for real life na in I take for picture. How I wan make you fine for picture, wen you no fine for real life?”
GCN, you really made me laugh. May laughter never cease in your home, God bless you and keep you joyful always.
ReplyDeleteAmen.. Thanks Anon
DeleteA very big amen !!!!!!
DeleteAmen