Sunday, October 25, 2020
32 comments:
Caesar de find woman with sense
ReplyDeleteI dey find my missing period
Deleteππππππππ
DeleteAunty stella....you will not kill me oo....so funny
ReplyDeleteπ€£π€£
ReplyDeleteWhat has fainting got to do with the torn pant???
ReplyDeleteYou will open your legs waaa when you faint everybody will nau see that your pata have tearππ
Delete10;16. If u see woman or even man with torn pant faint for road, u go help am?
DeleteYes I will definitely help someone with torn underwear. Where I come from we don’t Judge, we just help people in need of help.
DeleteSame thing I thought. So, if I faint na my underwear dem go dey check
DeleteNa wahala I dey findπ€©π€©
ReplyDeleteStella! You are doing well π
ReplyDeleteπππ
ReplyDeleteI'm laughing so hard this morning, all the memes are hilarious
ReplyDeleteππππ
ReplyDeleteI had a good laugh, all are very funny.
ReplyDeleteI dey find $10million. God will surprise me this new week.
ReplyDeleteThis money must drop o. I will come back here n give testimony.
I tap into your faith
DeleteVery hilarious
ReplyDeleteFunny collections, I dey find money o
ReplyDeleteπππππππ
ReplyDeleteMe sef dey fine money o
ReplyDelete$20 million dollars
ReplyDeleteπ€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£ God have mercy π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£ this is the best laughter so far.
ReplyDeleteIs 4:28 am where I stay and I've been forming very angry and provoked for hubby only to start laughing like hyena when I opened thisπ€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£ I wish I waited till he did what I asked because he is now laughing with me and I can't stopπ€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£.
Biko I'm saving everything.
Thank you so much Stella. π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£ oh my goodness!
πππ
ReplyDeleteI dey find better life
I dey find destiny
ReplyDeleteI dey find good paying work o
ReplyDeleteOmo I confuse, I still dey find my brain make i ask am wetin him dey find!
ReplyDeletemy goodness, that debate on education is better than money off me, money please sorry, I was a child.
ReplyDeleteNa money I dey find o.
ReplyDeleteNa money me I dey find oo
ReplyDeleteππππ