The Oba of Lagos stick wey dem loot since some days back,the looter never return am and we been read say dem dey threaten say if e no return am,anything em eyes see make e take am.....
Threat wey dem don threaten since how many days and the stick never still show face,meaning say dem no dey fear the Oba of Lagos again?
So,if the stick no show face at all again,wetin go happen?Them go carve new one abi wetin?Is it that we now have two Obas in Lagos?
The dollars wey dem see Nko?
They don see the oba finish. He no get level. Oba wey no care weda him subject them they die of hunger.
ReplyDeleteNa wa o
ReplyDeleteIt was never stolen.
ReplyDeleteThat picture is doctored.
Let's all be liars!!!
π€£ππ€£
DeleteI like you
Lmao π€£
God bless you.Na Photoshop.nobody entered the palace.besides,am thinking of going to the palace,who knows? I just might see a camcorder on the ground that will give us an insight to what exactly happened there.since everybody is turning to James Bond.
Deleteπ€£π€£π€£π
DeleteHahahahah! @creamybee stab at Fashola abi?
DeleteThe guy who stole it says he will form his cabinet this week. π©π
ReplyDeleteπππππππππ
DeleteLooooool
Deleteππππ.
DeleteαΊΈni tΓ³ bΓ‘ gbΓ© kΓ kΓ kΓ α»ba Γ²kΓΊ ibi tΓ³ ti mΓ‘ fα»n,if he is sure he not a bastard he should firm cabinet and make his whereabout public. Awon oponu adoju tΓ ni, Γ wα»n α»mα» atoko wΓ‘ bΓ lΓ© je.
DeleteAnd you are????
DeleteAnd you are???
DeleteOba wey no wan hear word go see shege
ReplyDeleteSomeone said on social media that,the staff had been listed on Jiji for 10 million naira. I don't know if it is true.
ReplyDeleteWater don pass gaari, so the Oba is traditionally 'staffless' now. The matter get as e be...smh
ReplyDeleteStella, if their hands pure, the person fit die but dem no be GOD, but the question be say. Oba hands pure? Make them crown another person. May be na waiting dey don predict for him case...
ReplyDeleteαΉ’Γ© na α»ba get the staff
DeleteNollywood go soon use am act:
ReplyDeleteThe missing staff
Return my staff
The magic staff
The Oba and his staff
Who stole my staff
Hoodlums attack
I don hammer
Loool!e no dey hard them na,once there is camera,movie don start.
DeleteWe go sit down day watch them for 4D π
ReplyDeleteAbeg call fash crew
DeleteMake dem stop to dey threaten the new Oba. Na the gods wey choose am, and the gods dey gidigba for him back if not him for no succed.
ReplyDeleteThem suppose to dey beg the guy make him no vez for dem cos na him curses the gods go hear. So make dem no go provoke the guy oo
My prayers are with him and his reign shall last forever!!
Oh Chileπ€£π€£π€£π€£
Deleteπ€£π€£π€£π€£@new oba
Deleteπ€£π€£π€£π€£, this is too funny.
DeleteI don't know but the little I know is that staff is powerful how an "ordinary" person managed to take the staff is something I cannot comprehend. what a shame. Make the guy Sha form cabinet oyel dey him head I hope say bad thing no happen to am.
ReplyDeleteHe should check Jiji and buy it back, or better still, carve another one.
ReplyDeleteIn the alternative, he should send 3 strong warriors to go and recover the stolen staff ππ
Na wa o, I still dey wonder why Dem youth go attack Oba, the protest no include our traditional rulers, only politicians be our problem. Or is Oba one of our corrupt leaders too?
ReplyDeleteNa politics dem take put him there. Ihm be former police officer. Na Tinubu boy ihm be. That's why......
Deletechim-oma aka Miss Kapusu
My dear the traditional rulers are fully involved na dem dey aid politicians
DeleteI learnt the Oba of Lagos is in banana Island does that make him onibanana of Banana Island or is he oniogbede of Banana Island..
ReplyDeleteLolll@ oniogede of Banana Island!
DeleteLolz
DeleteLmaoo! Ya all stop!
DeleteThe old oba no scam, the gods do not want him again,na who hold the staff be new oba.kabiyesi oooh
ReplyDeleteU guys are hilarious lol
ReplyDeleteThey should send 7 virgins to go to d cabal forest,in eku river, they will recover d staff.said d chief priest.
ReplyDeleteMy own is why would the oba run and leave the staff
ReplyDeleteIf it’s that important, he should have run with it
ππππ€£π€£π€£π€£ππππ, Anon please ππ€£π€£π€£π€£. I just imagined the Oba taking to his heel with his staff left behind πππππ
Deleteπ€£π€£π€£π€£π€£π€£chai
DeleteOba Lilwayne aka Lagoon King is a card carrying member of apc and also a stooge of Tinubu, that's why Island boys reason I'm matter. They should go and carve another staff because the old one has been auctioned.
ReplyDeleteLagos better quickly organize 2020 edition of Lagos Ultimate search or better still still sponsor Guilder ultimate search.
ReplyDeleteOba wey forget staff of office, na oba be that. Those hoodlums know the truth. Former police officer, cunningly installed to foster the dynasty of a bat. You think commoners dont know tradition? They know that is not the original revered staff of office. What an insult on a LAGOON KING.
ReplyDeleteLagoon Oba!!!!!!
ReplyDeleteWe are waiting to witness the inauguration of our new OBA of Lagos.
Yeye de smell!!!!
They are threatening the New Oba.. π€£π€£
ReplyDeleteHahahaha, comments here na die oooππππ
ReplyDeleteOba lilwayne eleko of eko "baba fuad "aka lagoon king be calming down o and also allow the New oba to reign in peace...after all the throne is supposed to be the OJORA turn but tinubu leg am for you that is why it end in tears and shame. Next time,you will not stretch that your long ostrich neck in politics again.