Small girl wey no wan sidon for one place, Na one preek go advice am one day.
Monday, July 27, 2020
26 comments:
πππ walahi, I'm lost. I can't find d literal or figurative meaning.
ReplyDeleteMeaning after the flexing with different man pensi ,the woman will still land on one that's husband.....
DeleteIt means, when a girl is advised to focus on her studies and leave boys alone, if she refused to listen, the eggplant will do the job when she gets pregnant.
DeleteHahahaha Stella ooo. Dey no dey tell person
DeleteOh, thank you Euphemia and CY. ππ
Deleteπππ So true
ReplyDeleteNawa o, women don suffer sha
ReplyDeleteLMAO π€£π€£ππ,Stella am very sure that is wafferians that are giving you this wise sayingsπ€£π
ReplyDeleteπ€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£
Delete*these
ReplyDeleteLol.
ReplyDeleteNa teeth wey dog use play with em pikin e go still use bite am if e misbehave
ReplyDelete#Discipline can't be overlooked in bringing up a child
No be small thing.
ReplyDeleteTrue talkπππ
ReplyDeleteThis is funny Stella
ReplyDeleteπ€£π€£π€£π€£ this is so funny
ReplyDeleteππππ
ReplyDeleteGaskiya! I dey tell you, Stella!
ReplyDeleteNa.belle things and had i know songs!!!π π
ReplyDeleteChai!πππππ
ReplyDeleteNot only one preek o
ReplyDeleteA lot of them get advice from many preeks simultaneously. ππ»ππ»ππ»
Na belle be the end result naππππ..
ReplyDeleteNa when she carry belle she go get small sense π
ReplyDeleteNa belle go stop the kurukere waka las las
ReplyDeleteTrue talk
ReplyDeleteDoes that mean the preek give her belle π¦