Lets do it again!!!
Hustle oooooooooooooooo
so that SDK will stop suspecting you are trying to scam her....LOL.
*Hustle ooooooh,so that Uncle or Aunty will be added to your name when younger ones are addressing you...
Hustle ooooh so that your younger ones will not tell you your suggestion is not needed at family meeting.
ReplyDeleteHustle so that your Fathers burial will not be postponed unnecessarily due to lack of fundπππ
Hustle so that your children will not inherit generational poverty.
Hustle so that your husband and in-laws will always worship at your feet.
Hustle oo so that you will not know when bank remove N100.00 stamp duty from your bank transactions
DeleteHustle o, make them no carry your girlfriend for inside car with tinted glass pass you for road.
DeleteHustle ooooo make your wife heart and soul no leave una marriage, come remain only her body, you go come be like yesterday to your wife.
DeleteHustle o make them no use ur pikin do babalawo inside school drama
DeleteHustle o so that them no go put you in charge of chairs for family function
ReplyDeleteππ
DeleteHustle o
ReplyDeleteMake sellers dey beg you to take goods on credit instead of refusing when you ask
Hustle ooo, so that you won't give your husband breakdown of how you spent the monthly allowance before the end of the month.
ReplyDeleteAs in ππ
Deleteπππππ
DeleteHustle oooo Make small pikin no shit for your head
ReplyDeleteHustle ooooo make you get respect for your papa house
ReplyDeleteHustle o make your juniors no call you by your first name.
ReplyDeleteHustle oh,make you no dey envy people wey dey spend money
ReplyDeleteHustle oooo, make your future in-laws no ask your pikin, who is your FATHER?
DeleteAnd be shouting "vanity upon vanity" upandan. πππ
DeleteMy brother hustle ooo so that if you visit your friend he/she will on gen if Nepa light no dey.
ReplyDeleteπππ€£
DeleteLmao
Deleteππ abi
Deleteπππ. Abi ooo
DeleteHustle o make you no turn to beggar for old age
ReplyDeleteHustle ooo Make ur bf no put you for Keke collect change.
ReplyDeleteπ€£ππ
Deleteπ€£π€£π€£
DeleteJeezzzzz!!!ππ
DeleteHustle o, make ur breast no go settle down before u.
ReplyDeleteI'm here for you lines this evening π€£π€£π₯π₯π₯π₯π₯π₯
DeleteNa you I find come here. Bring it on
DeletePls reduce this volume. It's entering my eyesπ’
Deleteπ€£π€£π
DeleteHustle oo so you won't be waiting for conductor to find #10 change give you when he no getπ
ReplyDeleteAbi oππ God no go shame us..
DeleteHustle ooooo so that your little sister and brother will not rent a space on top of your headπ€π€
ReplyDeleteHustle ooo make people dey take your name do nickname.
ReplyDeleteππ€£π€£ hushChike π€£π€£π€£
DeleteMy sister hustle o, no be every problem u go open leg for.
ReplyDeleteyou're on a roll
DeletePlease o try and hustle and make money now
ReplyDeleteBecause looking at you na you might not make heaven
DON'T SUFFER TWICE
My God!!! you are mean ππ€£π
DeleteHustle o make them no use your pikin do house help
ReplyDeleteHustle oooo make your pikin no dey recite A for "Akpu" instead of Apple.
DeleteLady G dearie, where are you at?
ReplyDeleteHustle oh make them no dem no dey count meat for soup after you don dish your own.
Hustle oh so u no dey send stella anyhow pix just to get data for IHN
ReplyDeleteBro hustle make your babe no dey upload "who go sub for me" for WhatsApp status.
ReplyDeleteHustle o!!! Make ur pikin no vomit garri for school πΉπΉ
ReplyDeleteBlood of Abraham’s ram.!!!
DeleteHow do you coin yours, they are so unique and true? ππ€£πππ
Hustle oh make ur breast no go settle down before u
ReplyDeleteHustle o so that the team you support won't have just 1 champions league trophy
ReplyDeleteHushpuppi will serve 20 years in jail, Omo hustle o, make he no come back con tension your pikin.
ReplyDeleteBro hustle make you stop dey text your babe "how was your night" and begin to text her "use that 1M I transferred to you eat breakfast"
ReplyDeleteHustle oh make u no suffer for here still die go hell fire
ReplyDeleteHustle oo make u no dey unnecessary to rich people
ReplyDeleteHustle o, make ur pikin no see shoprite as abroad
ReplyDeleteMy sister hustle make dem no use because of pizza give you belle?
ReplyDeleteThis one loud oh!
DeleteHustle o make your papa or mama no pretend say him mistake you for your younger sibling.
ReplyDeleteThis one is common very well. The man will just say "erm! your elder sister send money give me, oh sorry, your younger sister"
Hustle oh make your can i ask u a favour no make person block u
ReplyDeleteMy bro hustle oh make dem no dey introduce you as bestie
ReplyDeleteHustle o so that the team you support won't have just 1 champions league trophy π
ReplyDeleteContinue reposting Lady G's comments dear π
DeleteSister hustle make you no dey embarrass your boyfriend by uploading "who go sub for me or I need urgent 2k"
ReplyDeleteHushpuppi will serve 20 years in jail, Omo hustle o, make he no come back con tension your pikin.
ReplyDeleteHustle o.
ReplyDeleteMake you no leave your house dey go bank Monday morning because of 150 naira stamp duty charge
Young lady hustle ooo make dem no dey ask you apart from sex what else you fit offer for relationship.
ReplyDeleteThis is just what I need now to brighten my mood. Let's gooooo
ReplyDeleteHustle oooooooo
So your children no go dey call you this MAN for old age.
Stella πππππ. I can't think of any. I'll just wait to read comments.
ReplyDeleteme too
DeleteSo imma be reading comments and sipping my tumeric tea .
Hustle o make you no dey crash wedding with extra black nylonπ€―π€π€£π
ReplyDeleteHustle o make your pikin no for your presence dey sing 'for my Papa no be dangote or Adeleke but we go dey ok o
ReplyDeleteYoung lady hustle ooo so when dem ask you wetin you fit offer your man you will not say
ReplyDeletePrayer
Support
Love
Care
Advice.
Hustle oh make mtn no dey tell u say u are not qualified to borrow 100naira
ReplyDeleteHustle oh make 500k no be like big money for ur eyes
ReplyDeleteHustle ooo... So grandchildren will always want to come over to your place... You will pamper them with enough goodies and gifts!
ReplyDeleteHustle o, Make your girlfriend no go post another man picture because you no get data
ReplyDeleteHustle o make you no dey calculate when na una turn for Nepa to bring light
ReplyDeleteHustle oooo, make dem no go tell u say ur shoe fine but the original go cost πππ
ReplyDeleteHustle oh make u no dey on generator by 8 off am by 8:30
ReplyDeleteMy sister Abeg hustle oh
ReplyDeleteThere's a difference between 'Meet my wife' and
'Na madam be dis' π
Hustle and make money o, make dem no post your birthday picture write “Sorry it’s coming late”
ReplyDeleteNobody dey forget big man birthday.
Jeez!the list is endless,they are #copied thoπ€£π
ReplyDeleteHustle oo so that you and hubby no go fight for small thing like remote control or who thief meat for pot
ReplyDeleteMy brother hustle ooo so that when your babe see you she go wet, make she no ask you "ijeko ebenu"
ReplyDeleteHustle o. Make dem no post picture use emoji block your face.
ReplyDeleteHustle o, make you no go dey watch highlights of how one celebrity take spoil your gf with Money on a date
ReplyDeleteHustle o make you no dey wait for everybody to buy meat finish cos na bone you want buyπ€£π
ReplyDeleteHustle oo, make them no post your birthday picture write “SORRY ITS COMING LATE”
ReplyDeleteππ
Them no de forget Big man or woman birthday.
Hustle oh make ur best song no be “to be a man is not a day job”
ReplyDeleteHustle o.... so bloggers won’t post Fashion reviews you took hours to do on their blog, without asking if they can.
ReplyDeleteMy dear hustle ooo so that if enter shop dey no go 1st tell you price before dey go attend to you.
ReplyDeleteHustle oh make ur best colour no be black cause u no sabi wash cloth
ReplyDeleteHustle oh so when u dey order things online, fear no go dey catch u for the delivery fee
ReplyDeleteHustle o make you no dey use tissue menstruate
ReplyDeleteHaba naπππ
DeleteHustle oh make u no dey use only one eyeglass for all your pix
ReplyDeleteMy dear hustle ooo so that when you are angry you will look your account and smile.
ReplyDeleteAndroid users,
ReplyDeleteHustle o! So that you don’t borrow our IPhones to snap pictures to post on instagramπ
Hustle oh make head of fish no become ur best part
ReplyDeleteHustle o, make your children be proud to post your pictures on #FathersDay
ReplyDeleteHustle oh makw u no sip zobo think say na red wine
ReplyDeleteHustle oo make you no dey drink full sachet water before you chop for belleful sake
ReplyDeletehustle o make you no get time they follow people post about hustle o
ReplyDeleteHustle oh make u no dey wait for summary of film before u wash am
ReplyDeleteHustle o so that you'll use a phone just for Ig, another one for Twitter and another one for WhatsApp. Hussttleeee
ReplyDeletehustle o! make you no go dey turn on post notifications because of giveaway
ReplyDeleteMy dear BV hustle ooo so that when you see Chike TEFLON's joke on SP you will LOL and not carry your frustration and be screaming "dry joke"
ReplyDeleteMy dear Chike Hustle o so that you no go dey post joke wey go make BVs dey scream dry joke
DeleteHustle o make 1k debit alert no dey give you mood swing
ReplyDelete“hustle o make you nor go dey wait for 12:00am to download movies with night plan
ReplyDeleteHustle oh make u no dey check for days stella go do giveaway
ReplyDeleteHustle o,make your daughter no dey post her account details on her WhatsApp status
ReplyDeleteHustle o, so you won't be the type that drops advice at family meeting instead of money.
ReplyDeleteHustle oh make u no dey wear clothes wey don pass u call am crop top
ReplyDeleteHustle oh make u no talk say washing machine dey cause laziness
ReplyDeleteMy dear hustle oo make them no put you in charge of gathering dirty plates and bottles during a family function
ReplyDeleteHustle o make person no finish korea seasonal film for person window.
ReplyDeleteHustle ooo make people no dey hide food for you when you visit dem.
ReplyDeleteHustle o make u no go dey tag ur grandfather and accesstors just to win 2k
ReplyDeleteHustle o! Make your children no dey sing "Daddy mi o lowo, sugbon mo l'olorun" up and down the place.
ReplyDeleteHustle o make your children no dey accuse other people parents of money laundering and embezzlement. π
ReplyDeleteHustle ooh so that when your tea is hot you add more milk not more water
ReplyDeleteMy Brotherπ€΅π» hustle ooh so you won't be Waiting for your Childrenπ¨π¨π¦ to sleep before you Touch your Wife
ReplyDeleteHustle oh make your babe no see you, still leave with another man untop party wey you carry her go.
ReplyDeleteHustle ooo make them nor adopt your pikin because he get talent why you still dey alive π«
ReplyDeleteHustle ooh, so you won't see enjoyment and call it waste of money
ReplyDeleteHustle ooo make them nor dey hiss or fear to pick your call because of billing
ReplyDeleteHustle oh so when u dey type u no go dey use all your strength dey press your keypad.
ReplyDeleteHustle ooh, make liquid metal no carry your mama hit for chair!!!
ReplyDeleteHustle ooo make you no go dey swallow spit when I dey feed my pikin pap.
ReplyDeleteHustle oooo make your children nor watch for seasonal movie or series for neighbour window π«
ReplyDeleteHustle o, make dem no remove ur meat from ur food take serve guest...
ReplyDeleteTo all the sisters on sdk blog hustle oooooh!
ReplyDeleteBecause there is difference between "meet my wife" and "Na my Madam be this" ooh!!
Hustle oooo so that your wife or children go fit dey see money you forget inside clothes anytime them wan help you wash your clothes
ReplyDeleteShe broke up with you because you don’t have money π instead of you to look for money you’re looking for another girlfriend.
ReplyDeleteYOU SEE THIS LIFE HUSTLE OOH
Hustle o,so you won't go tagging your pictures with that of a celebrity saying people said you both lookalike.
ReplyDeleteHustle ooo make you dey watch movies when come out for cinema instead of waiting to watch it via xender on your phone π«
ReplyDeleteHustle o make people wey on generator no dey use your house look if NEPA don bring like for street.
ReplyDeleteMy Sister hustles oooo so that all the second hand cloth sellers no go sabi you as regular customer.
ReplyDeleteHustle oh make u no dey rush to do npower
ReplyDeleteHustle o make people no dey ask you if you wan eat their remnant anytime they eat remain for their plate.
ReplyDeleteHustle oh so u no go dey borrow 20k with fear
ReplyDeleteHustle oh make ur phone dey use apple
ReplyDeleteHave you seen a wealthy man commit suicide just because a lady disappointed him ? π€π€
ReplyDeleteMy brother hustle oo ππ
My brother hustle oo, Hunger no de pity motivational speaker. Awon aspire to expire where dem?
ReplyDeleteHustle ooo so that the man you love will respect you and not think your dating him just because of money. I got my own money am here because I love you ����
ReplyDeleteHustle o make pikin no tell you to go wash plate wey him use eat because you dey him parent house o
ReplyDeleteMy sister hustle oo, so you don't travel to UK, put the UK flag on your profile meanwhile you're squatting with #DrFunmilayo ππ
ReplyDeleteDon't be like Bola
Hustle o make your children no ever face wetin you don face for this life o
ReplyDeleteHustle oo
ReplyDeleteMake dey no use your slippers hold door for family meeting
Hustle oo make your girlfriend no follow iPhone go
ReplyDeleteHustle o.. Make dem no tell u say space no dey for car, make u enter bike dey come.
ReplyDeleteHustle and make proper arrangements so if you ever die and leave little children, they will be well taken care of.
ReplyDeleteHustle o.. Make Keke man no drop u half way for road say e wan carry drop.
ReplyDeleteHustle oh so your neighbors no go dey ask you who come look for me? shey Nepa don bring bill? When dem bring light. Hustle so they no go use you de do witness all the time.
ReplyDeleteHustle oo Mek you no know when dem collect stamp duty for ur bank account.
ReplyDeleteHustle so that when you view pictures on the gram your mouth won't become distorted.
ReplyDeleteHustle o make bank charges no spoil ur 1k
ReplyDeleteMadam reduce this volume na. It's entering my eyes
Deleteππππππππππππππππ
DeleteBro hustle oo cause na poverty go make u say washing machine dey spoil clothes
ReplyDeleteMy brother hustle oo make your wife family no ask u can u take care of our daughter?
ReplyDeleteImagine not breathing fine cos you lost just 100 naira!?.. Hustle oo
ReplyDeleteWetin sefπ’
DeleteHustle oo so your eagle π¦ no go resemble duck π¦
ReplyDeleteHustle oo make you fit dey smoke igbo for your mama present like Burna boy.
ReplyDeleteHustle oo so that you don't turn begger for life!
ReplyDeleteOne line I can never forget from Hushpuppi is “If your car still dey use key, my brother hustle oo” that one tensioned so many young guys, everyone started craving for Benz.
ReplyDeleteIf you were not a contented person, your Camry go dey resemble OPay bike.
Hustle o, make neighbor no tell you to help them pack clothes in case rain fall for afternoon
ReplyDeleteHustle o so that you will have respect from your inlaws.
ReplyDeleteHustle o, make your neighbor no keep keys with you
ReplyDeleteHustle oh make ur pekin no see kunu call am yoghurt
ReplyDeleteHustle oh make ur laptop no go dey off when u remove charger
ReplyDeleteHustle oh make ur charger no first u blow
ReplyDeleteHustle oh make person no see ur missed call hiss
ReplyDeleteHustle o, make small pi kin no see you hide biscuit
ReplyDeleteHustle o, make you no hear your visitors voice hide pot for under bed
ReplyDeleteHustle o my sister, so you won't be uploading another person's food on your post, saying breakfast is ready
ReplyDeletehustle oo make hustle no hustle you
ReplyDeleteHustle oh make u no dey walka up and down dey find atm wy dey dispense 500
ReplyDeleteHustle o, make dem no dey use your pikin act winch part for school drama.
ReplyDeleteMy sister Hustle o, make you no go market come back and your husband ask you change.
Hustle oh make ur babe no tell u goodnight still dey online
ReplyDeleteHustle o make you no dey calculate dollar to naira before you know say something dey expensive or not.
ReplyDeleteHustle oo make bank charges no spoil your 1k
ReplyDeleteHustle oooo make your pikin no see you hide face when with friends
ReplyDeletehustle o so that when your mates dey go The Bahamas go do honey moon you no go go Okoro guest house go do your own
ReplyDeleteHustle to show yourself approved
ReplyDeleteHustle oooo so you won't only be eating chicken in your dreams all the time
ReplyDeleteHustle oooo make you no dey struggle load fastest fingers ππππ€£ππ€£π€£ππ€£π
ReplyDeleteHustle oooo, make your coursemate for University no ask you " What was that your name again?"
ReplyDeleteHustle oooo make SDK no dey give you that dog meme side eyes ππ€£ππ€£ππ€£ππ€£π
ReplyDeleteHustle o.. Make "UP NEPA" no go be the first word wey ur pikin first learn
ReplyDeleteHustle o make PA no threaten to comot your name for giveaway list
ReplyDeleteHustle oo so u no go wait for rain to fall to put buckets outside to reserve water
ReplyDeleteHustle o so that you no go postpone person to visit you because where you dey live no good
ReplyDeleteHustle o, so that when dem serve u wine, u no go dey wait for others to drink first before u drink ur own
ReplyDeleteHustle o, make ur children no ask u to buy biscult, u go come tell dem "wait for ur daddy to come back"
ReplyDeleteHustle ooo make you no Dey look for who Dey wash cloth use the water go flush toilet.
ReplyDeleteHustle o so that when you die angel Gabriel go point you for right hand side
ReplyDeleteHustle o make ogiri no become only ingredient wey you dey use make soup