Saturday, May 30, 2020
104 comments:
Oh Chim! Stella this thread on Twitter is hilarious joorπππ€£π€£ππ people don settle plenty matter
ReplyDeleteAbeg who started settling of the matter thing,Social Media is buzzing with itπππππππππ
DeleteI've seen very hilarious memes and videos. I don't think the thread is childish but very hilarious. A guy on my contact posts the most hilarious memes/ videos. Daily those of laughterπ€£π€£π€£π€£
DeleteNo be small aproko. Matter boku to settle. Judge have gone for recess
Delete*doze*
DeleteThank me later
I still dey settle the Akinwumi Adesina matter with the US government. We don finally settle jude and cynthia Morgan matter but we still dey settle psquare matter.
DeleteAnonymous correcter, it is "dose"....
DeleteThe matter we dey settle be say tenant nipple don hang for landlord teeth....
DeleteMeanwhile una don see the judge wey dey settle all these matter? π€£π€£π€£ππππ€£π€£ I was rolling on the floor when I saw the pics yesterday on WhatsApp status π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£π€£πππππππππππππππππ
DeleteSame here Paris, very fuuny looking judge.
DeleteVery hilarious. I love twitter
DeleteHaha haha ππ @ Stella Maris, updateboyz started it.
DeleteSo many matters are being settled ..Hehe
Stella it's fun joor....The only one I didn't find funny was that of AG,Simi and Falzπ
DeleteThanks @ Amanda favour...
DeleteLongest time.
Trust you are good..
Very hilarious.
ππππI like it, I don laff tire
ReplyDeleteNa the laff matter we dey settle in front of sdk blog visitors since yesterdayππππππππ
DeleteAs our blog mistress say the matter dey childish,some of us see am say e dey hilarious,na so argument take start,we come begin settle matter,na on top of this matter we dey so.
DeleteI'm telling you.. On whatsapp nko? Very hilarious π
DeleteEgg wey native Doctor give yahoo boy make he brake for junction 12am, girlfriend don use am chop bread π₯ͺ. We still dey settle the matter.
Delete#theMATTERππππ
ππππππππππππππ@Dollar Goddess,you say whatπππππ,my neighbor can waka waka go different prayer men places,so him go one place,dem come pray put for coconut,he carry dey coconut come house,keep for room,the wife come back break coconut,share with children dem eat finish before oga show come dey para say today she must pack,because dey prayer when the pastor do for coconut na for only him to chop,why madam no ask first before she break the coconut,we are still on the matter.
DeleteBut this my matter happened for real,no jokes,we call him coconut now,if you know the Hausa name for coconut that's what we call him ,so he doesn't decode.
Kwakwa
DeleteAt first,it was funny but now am so tired of it ,same with that "what did you hear about people called chioma,chinedu ebuka,etc"on Facebook especially on Igbo rant Hq
ReplyDeleteI'm coming e get matter wey we dey settle for my neighbour houseπππππππππππ
ReplyDeleteI love the trend π€£π€£π€£π€£π€£π€£, I have never laughed this much before.
DeleteLol
ReplyDeleteJudge Judy everywhere
ReplyDeleteAwon baby lawyers.which matter dey court lawyer kunleπππ.
Please who started this matter settlement???.
Tiara, Judge wig don lost. Naim wey dey going since o.
DeleteTiara, Judge wig don lost. Naim wey dey going since o. Everywhere don dabaru π€£π€£π€£π€£π€£
DeleteHahahahaha...passion dont kill me o
DeleteLol
DeleteVery childish biko
ReplyDeleteVery childish and annoying
DeleteAnd disgusting
DeleteGetting annoying
DeleteMy friend wan do online wedding and transfer bride price to the girl family account, the father no green.. say na him first daughter be that. Na the matter we de settle since
ReplyDeleteThis comment has been removed by the author.
ReplyDeleteChoi! Stelloski it's not childish oo.. .if u get to see some funny ones sha.. ..
ReplyDeleteI agree. Stella needs to see some funny ones. It's like red wine. Good for the heart jare. I've not laughed this heartedly in a long time.
DeleteThe matter I am settling now is that I tear my tendon and cartilage muscles while doing squats π’π’π’π’π’π’π’π’ it hurt
ReplyDeleteAny solution please
Tear or strain?
DeleteIf it’s a strain, rest the muscles, no exercise for a couple of days, take paracetamol too.
If it’s a tear, get your ass to the hospital ASAP.
I suspect it’s a strain though. If it was torn, you wouldn’t be here typing comments.
Oh dear,so sorry! Massage it well with aboniki! You will be fine π€π€
DeleteYes solution yapa. Go do just two rounds of anal. You'll be alright baby. Hope it helpsππ
DeleteIf it's a tear, go to hospital quick. I made a mistake ignoring a tendon tear 20 years ago as an agile teenager that I am but I'm paying a terrible price today.
DeleteOh thanks my loves is strainnnnnnn πππππ
Delete@ Paris π₯°π₯°π₯°π₯°π₯°π₯°π₯°π₯° I appreciate
They said I should put ice block or cold water on it and massage it
Very funny. Laughed very well yesterday. Matter plenty too settle
ReplyDeleteHow did it even catch on? You never know what will go viral. I think it's funny as hell.
ReplyDeleteI even saw video evidence of egungun dancing into crates of egg, the eggs all broke and he took off. πππ I'm sure they are still trying to catch him so they can start settling the matter. ππππ π π π
π€£π€£π€£
Deletewhat's childish about it? if it makes people laugh how is it childish
ReplyDeleteMy neighbour get visitors from village and one of her daughter lock house say the visitors and the mama should stay outside until her father return from Lagos na the matter we dey settle since day before yesterday π€ππ€π€π’π
ReplyDeleteStella, the Papa no chook mouth for the mata no, abi him Neva come back no. Make Una settle quick o bcos anoda mats don show for downstairs o
DeleteLolzzzz
DeleteThe matter plenty to settle.
It was hilarious π
ReplyDeleteIt's quite hilarious.But God will not let us see real matter o
ReplyDeleteNa the childish post matter we the settle here since oππππ I like
ReplyDeleteVery childish. Not interesting at all.
ReplyDeleteSluttychic
That's why we need to settle the matter. π
Deleteπ π π π
DeleteSluttychic.
I think I like the stories behind it. It's funny π
ReplyDeleteMy friend use hin car splash water for one old woman body. the mama just laugh con Disappear, We dey mountain since 5 days, na the matter we dey beg God make he settle
ReplyDeleteLolπ€£π€£π€£π€£this got me... hahaha
DeleteRemain on that mountain bcos only God can settle thisπ€£π€£π€£π€£
DeleteHaba, see matter.
DeleteOk this one is funny.
Deleteππππππππππππππππππππππππ,abeg make una bring more,anything to make me laugh joor,life no too serious like that.
DeleteHaha haha, ππππ
DeleteThe matter plenty to settle πππππππππππππ
DeleteIt is cool but i don't find it funnyπ
ReplyDeleteZlatan has released a song on it.
ReplyDeleteSome of the matters made me laugh so hard jare,Nigerians are so funny
Hilarious hashtag. I love it.
ReplyDeleteOur neighbours teen daughter has a teen boyfriend she hides and chats with in one dark area in my neighbourhood the mom heard of it and waited for them to sneak out one night. Her daughter went out to meet her supposed boify, the mother caught them and warned the boy to stop calling out small small girls else she will deal with him in this street. The arrogant boy not knowing that's his mother in law yelled at her to mind her business and keep moving. Mamma vex, ontop my child, held his shirt and tried to shake him up a bit. Boy vex, slapped her, daughter screamed that's my mother you slapped. People gathered and the matter now get as e be.
Na the matter we dey settle so.
Stella, Nwunye Oga Korkus, na data giveaway matter we dey settle for my area o.....πππππ
ReplyDeleteSee mata plenty to settleπππππππ
DeleteIt's hilarious and I laughed hard yesterday reading it on twitter...
ReplyDeleteStress is too much in this country.. We need to ease off the tension...
Like seriously
DeleteStress is too much and we need to ease it ooooo
Exactly! It's the motive behind it that matters. Most memes and videos' matter settlements are actually so hilarious, laughing away stress in Covid 19 era...lol.
DeleteBV Teetee.
Very hilarious trend on Twitter. π€£π€£π€£π€£π€£
ReplyDeleteSegun go pick money for ground come turn fowl
ReplyDeletethe problem no be say Segun pick money, the matter be say e don run enter papa ade poultry,
I no come know which fowl be ogidan
Na the matter I dey settle now, I no fit leave Segun for there
π
DeleteHaa Stella, the threads have been hilarious oh.
ReplyDeleteIt's hilarious
ReplyDeleteMy guy bought a fairly used phone from someone.. Lo and behold her girlfriend nude picture was inside the phone. Na the matter we still settle since yesterday night.
ReplyDeletePerson wey go climb tree wey dey near prison yard to pluck mango don fall inside the prison. The prisoners dem say he is part of dem. Hmmmm! Stella na the matter we dey settle till now.
ReplyDeleteI no sure say una go fit settle that matter ooo
Deleteπππππππ
DeleteSometimes, the kind of things that are funny to Stella amaze me π
ReplyDeleteHonestly. This is the most funny and hilarious meme in the country this year and very good against Corvid 19
DeleteI tell my neighbour make he carry his generator comot for my window side he no won gree, na the matter wey we dey settle
ReplyDeleteIt is very hilarious ooo.
ReplyDeleteMe they sent me to go and call Mathias to settle matter. I waka tire before I see Mathias bcos him been dey one coro dey settle another matter. Mathias reach come say the matter pass em power ooo say him no go fit settle am. Me I come talk say he must settle this matter ooo bcos my waka cannot waste. Now laidis na me and Mathias matter them dey dey settle.
Ba wo ni? Oro yen ni han yan ju lowo, Olorun aba wa yan ju e o. Oro oloro ko ni di ti wa.
ReplyDeleteIt's hilarious to, it made my day πππ
ReplyDeleteThey are quite funny, especially when short and direct
ReplyDeleteNot childish at all ooo,it’s been fun reading them memesπππ
ReplyDeleteNigerians will always always find a way to stay happy❤️π₯°
If this trend is not making you laugh,you and your contacts are too serious abegππΆ♀️
Oga landlord say make Mama Isiewu no pay rent, now she and papa Isiewu dey do the do, she con mistakenly c dey shout say “Oga landlord the thing dey sweet me”.
ReplyDeleteNa the matter we dey settle so.
It's hilarious, especially on Twitter.i had a good laugh reading them.
ReplyDeleteIt's hilarious,I honestly enjoy it and laugh π€£ π€£ π€£π€£ π€£π€£ π€£ wella
ReplyDeleteI find it very childish, wonder what the humour is in d statement.
ReplyDeleteLife's not that serious abeg.
DeleteThat's your opinion, some of us find it funny.
ReplyDeleteMy opinion though.i find the trend very childish.
ReplyDeleteLol... someone on my WhatsApp status said" Lecturer want give quiz to students for whatsapp group, courserep don remove lecture from the group.. na d matter Dem dey settle.
ReplyDeleteSame here SDk. Naso I ask my friend say wetin be d origin, and her respon goes thus'Booboo,iono. I just see say pple dey post am everywhere for WhatsApp I com say make I follow join.
ReplyDeleteI'm indifferent to be honest.
ReplyDeleteAlbino throw pikin up but no see am catch, na the matter we dey here since morning de settle
ReplyDelete#THEMATTER
Stella, its very funny jorπ€£π€£π€£π€£π€£
ReplyDeletePrincipal don sell WAEC original certificate for madam wey dey sell Akara, the students dey there as I dey talk now, na the matter we dey settle since!