Crooner Davido is on a car gifting spree and Lati his PA just got blessed!!!!
Who is next?
Sunday, March 10, 2019
21 comments:
Nice one.
ReplyDeleteAwwwww...... God Don pick Lati call
ReplyDeleteDavido sure has a heart of gold
Chai! Okpata ozue ola 1 of Nigeria!!
ReplyDeleteNwoke nwere obi salasala..
If you go to Igbo land my people will give you a worthy title, Omelu ola 1!! Ogo nwu chi onye
Hahahahaha fan nwanyi oma!
DeleteLodun ooma pe lati a pick ooo
ReplyDeleteNeva knew d lati sef na bouncer
ReplyDeleteTo believe this Davido hard, after e lie about private jet and chioma car, he can do anything
ReplyDeletePainted 5th hand car, in 6months time car go disappear then bro lati go continue trekking.
DeleteDavido wayo master
Chioma wetin dey sup ooh?You dey wait until the money finish? Oh sorry marriage things🤣🤣🤣😂😂😂😂
ReplyDeletelati is his PA, shey na everybody wey get muscle be bouncer?
ReplyDeleteGod I don't mind a car too o I don't need anything as classy as this for now I just need a small car to ease my affairs. Ameen.
ReplyDeleteThis is how my destiny helper will locate me soon with a job🙏
ReplyDeleteWhere is Chioma's Assurance? or she never sabi drive finish. yinmu
ReplyDeleteLies is all I see here. Dem buy chioma car till date we never see the car. How come e dey buy car for lati and aloma and e never buy car for Perruzi, dremo and fresh. Some mumu go say na hate, go do your research make u knw say dem Perruzi no get car
ReplyDeleteWith all the hits Peruzzi and Dremo have. You want to tell me they can't buy themselves cars. He has given them a platform already. Buying of car will just be a plus and shld not be compulsory.
Delete😁😁😁😁😁
DeleteGood
ReplyDeleteThe member of his musical band are hungry+ so much money he is owing them. This life ehn...what you see is it what it actually is
ReplyDeleteI believe chioma and davido have broken up since d leak of dat message which claims chioma shags around.
ReplyDeleteyeah... the relationship is shakingoninown
DeleteShakinoninown keh? 🤣🤣🤣🤣