This should be interesting...
Mine is ''How far?''
Thursday, December 21, 2017
100 comments:
Whatever...
ReplyDeleteSuit yourself..
Talk to the hands...
Like seriously?
Kuku kee me..
It depends on my proximity with you...else,i might end up being formal based on my mood at that moment..
Delete@MARTINS ABOY
And your answer is????
DeleteAsk him again
DeleteNna eh
DeleteAs e dey hot
ReplyDeleteWeitin happun?
DeleteHow far
DeleteJust negodu
ReplyDeleteIffa hear!
DeleteAs in eh.
You go dey alright.
Duhhhhhhh
DeleteI pin die
DeleteYou dey dull my spirit
You dey ginger my morale
After you, na still you
No lele
No Qualms
Abeg flush
Azzzin eh
DeleteNassoo!
DeleteNothing dey happen,no shaking, sit down look
ReplyDeleteSebi
DeleteLike seriously...
DeleteIt's a lie...
I go cut chain for you...
I go change am for you...
Are you for real...
You dey crase for yansh...
Na wah...
Enter your comment...
ReplyDeleteyou don baff
Like seriously....that one is involuntary slang
DeleteWho you epp?
DeleteChange am for you.
ReplyDeleteFashi.
🤣😂😂🤣🤣
DeleteI started hearing ‘I go change am for you’ few years ago. And I think I love it.. In a ghettoish way😁😁😁😁
😅😅😅iphie. Sometimes I can't even say it with a straight face.
DeleteAbeg abeg
ReplyDeleteIf i hear
DeleteU no well 😂😂😂😂
LEP😛
Na wa o!
ReplyDeleteNo be small sontin
ReplyDeleteThunder faya ya yansh!!!
DeleteOya na
ReplyDeleteI pray oh
ReplyDeleteHmmmm (I must say this before I say anything else)
no go there
DeleteWho you epp
Abeg leave story
At all at all.
ReplyDeleteFuck kee u dia
ReplyDeleteIffa hear
Abeg park well
Who u epp?
No lele
Nothing do u
I gallant
No shaking
Onwelor...
ReplyDeleteponyor
ReplyDeleteYimu
ReplyDeleteYeye dey smell
ReplyDeleteWaka pass
No be small thing you dey do ooo
ReplyDeleteAs in ehnn
ReplyDeleteHow u dey?
Gbagbee
Eleyi gidi gan o
No wahala
ReplyDeleteFree me jor.😅
ReplyDeleteHian
ReplyDeleteShuooo
At all at all na winch
God I beg o
Yawa
See Gbege
Nnaa waa here
ReplyDeleteKee ncha bu omo
Kpaputa ya ka osie
Make I reason this matter.
DeleteYou dey feel me.
Make I reason you this matter.
DeleteYou dey feel me.
Ka mu pianyelu gi olu.
DeleteIna amu amu?
Okoro
Onye mgbu
Nnali
Mbocha
If you jump around I go bundle you.
DeletePark well.
Ka anyi nwee two aside.
Kee nke mee last?
DeleteNwanne ibikwa?
Akuko gi adighi mma.
Ima ife aluga
Nwanne tuo down.
Nodu ofuma.
Nwanne koo
Kpaa akpaa bu Authe.
Ife di mma
DeleteUdo ma akwa.
Ka mu bunye gi uche.
DeleteAka apukwana gi ooo.
Vuum ka mma karia statement
DeleteU no wise
ReplyDeleteWeitin happun
ReplyDeleteNo yawa
iffa hear!.....
ReplyDeleteYimu!
go bath with erosion water( my favorite)......
I pin die
ReplyDeleteUYouno dull my spirit
You dey ginger my morale
I gallant
Who you be
Abeg flush
Go hug transformer
kponyor
ReplyDeleteWho u help, based on logistic
ReplyDeleteKosi were, how is you,gbo ju
ReplyDeleteAbeg comot for here. Wetin be my own. No be here o. FaShi Jor
ReplyDeleteNo wa o but everytime I type on sdk blog, auto-correct changes it to No way o
ReplyDeleteNothing do you
ReplyDeleteIf I hear
No wahala
I hear you
ReplyDelete#Take the time to appreciate what you have*
ReplyDeleteNa Woooo. Hmmmm. How far. Pack well.
ReplyDeleteI pray oh
ReplyDeleteI'm telling you
Abegi
You dey craze?
ReplyDeleteDontQuoteMe ™
Your fada!!!
ReplyDeleteDontQuoteMe™
Wetin dey sup na?
ReplyDeleteHian!
ReplyDeleteHow now?
How you dey?
Kilode?
Oga yi wo si BRT lane
ReplyDeleteYimu!
ReplyDeleteEven you self go de wonder
Oboy!
Laf wan kill me die LWKMD
Dem no born you well mak u try am
No lele!
I de bam
100% legit!
Kuku keeeee me
ReplyDeleteI go change am for you,
ReplyDeleteAkozikwana
Nothing mega
'I go treat your fuck up '
ReplyDeleteNa wa oh....
ReplyDeleteEyaaa Na today
ReplyDeleteNo be small thing( in Tuface Voice)
iffa i hear
ReplyDeleteOmo na so
U don dey mad abi
ReplyDeleteKilonpop
ReplyDeleteWo ti pada get e, Gbabe, Wa wa alllrright
ReplyDeleteWetin dey
ReplyDeleteMaintain ur lane
ReplyDeleteWassup
ReplyDeleteAkam nukwa Na echi aburo akwukwo
ReplyDeleteKedu ncha bu omo