Lmao..... As I de read the beginning part, I don de insult the boy already for my mind..... Then the end confirm am, correct guy! Return wetin?? I cnt be encouraging money laundry, I'd bank it for u.. And dedicate the song *The land is green, its green, its green*
if i know say na one senator wardrobe allowance, i no go return am oh. too much money is their problem. na my money too. i gat to buy some clothes. if not for a senator, well, where e find dat kine money lost am. CASH. na thief.
I won't even touch it to begin with much less of me returning it. I dey fear that kain awoof money. Will be thinking it might make me turn into a goat, rat, cockroach or something. I can't abeg.
Conscience no go gree me hold that kain money. To sleep sef go dey fear Mr. If I sick small, I go even assume sey dem don dey press remote somewhere .I do. Even return 1000.00 ( lol) to the bank.Apparently, they mixed up 500.00 naira notes and 1k notes. Infact a mind sey make I use am buy recharge card sef, another sey I fit load the phone dey go steal the phone, another sey no be my money. I softly go return jare. And I felt happy doing that.
@ Sheila walahi you and me na the same thing. Anytime bank or any other person overpay me my heart go just dey beat. Once I collect moni for underground runs, for almost 3 months if common headache catch me I go just dey tell Baba God "please forgive me. I no say na my punishment. I no go do am again"
Sdimokokorkus@gmail.com Mobile Phone +4915210724141
Hahahahaha...
ReplyDeleteReturn fire!!...
I wont....
Lmao!!
DeleteLol iffa hear
DeleteHahahahahahahahahahaha
DeleteNa God go bless Mr Victor james o, lmao!
Lolz...
ReplyDeleteno b small play me My Helper o
Hahahhaha @ I they craze. Chei
DeleteFalls off frm chair Lmao..
DeleteBwahahahahahahaha
Men I love Najia!!!
Abeg help me #Godwin #parcel by phyno #Eriwa by nwa aba lol
Deletenah I won't
ReplyDelete#GODWIN™
Lmao!
ReplyDeleteLmao..... As I de read the beginning part, I don de insult the boy already for my mind..... Then the end confirm am, correct guy! Return wetin?? I cnt be encouraging money laundry, I'd bank it for u.. And dedicate the song *The land is green, its green, its green*
ReplyDeleteStella where is in house news ,na from play them dey enter dance oh ,i dey wait oh
ReplyDeleteLMAO......
ReplyDeleteLol. Maybe half. I will return half and take half.
ReplyDeleteHehehe return bawo? Ni bo? Si bo? Lol
DeleteFrankly, I dunno if I would return it but I highly doubt that I will. No time abeg. God blesses us in mysterious ways.
ReplyDeleteThe goody two shoes, the floor is all urs
Lol. Na really my helper o my helper(2ce) ofcourse I'll return it. It pays to do good.
ReplyDeleteNice one, helper indeed.
ReplyDeleteIf i hear say i return am, if radio don help me sing my helper, me i go come sing glory be to God
ReplyDeleteLoool. My helper o....
ReplyDeleteClick my name for all your celebration cakes and cupcakes, cheers
lmao, we have few honest people left on earth.
ReplyDeleteHahahahaha funny boy.
ReplyDeleteYour comment will be visible after approval
I will return it in my next world if there us anything like that, not this world I am in at the moment.
ReplyDeleteBuhahahahahah na real my helper ooo
ReplyDeleteGod let my helper locate me!
ReplyDeleteLMAO!
ReplyDeleteThat's classic right there..
My conscience will not let me rest. There is id in there. But if to say na dat airport one, na my helper oo I go dey yarn
ReplyDeleteWith that amount I'd buy a coffin and put wateva conscience to eternal rest.
DeleteWhite print u got me in stitches.... kwakwakwakwakwakwakwa
DeleteLmao @whiteprints
DeleteHahahahaha
ReplyDeleteSo funny
Yaaaaaaaaaaaaaaay that God
ReplyDelete2day of resting away from work stress
hahahahaahhahaha
ReplyDeleteWill I return it? *thinking* Elizabeth will you return it? *asking self*
ReplyDeleteReturn what?so I will be given a certificate and a. Hundred k after abi?devil is a bastard oh!for God works in mysterious ways.
ReplyDeletehahahahaahhahaha
ReplyDelete@God works in a mysterious- You are thieves!The thing that does not belong to you?
ReplyDeletelet the situation presents itself first... then I would know what to do...
ReplyDeleteif i know say na one senator wardrobe allowance, i no go return am oh. too much money is their problem. na my money too. i gat to buy some clothes. if not for a senator, well, where e find dat kine money lost am. CASH. na thief.
ReplyDeleteWithout ID in it I won't return it but with the ID I will
ReplyDeleteReturn fire.
ReplyDeleteGod sef go vex for me, if I do that kind thing.
That means am not using the brain he gave me well.
Lol
ReplyDeleteThe boy head correct. Return wetin?
ReplyDeleteVery funny. I wont even call the radio sef.
ReplyDeleteFUNNY...NO BE ONLY MY HELPER, I WILL RETURN TO IT TO ENABLE ME HAVE PEACE AND SLEEP WELL.
ReplyDeleteHahahahhahahahhaha my belle o.
ReplyDeleteLol @ my helper. Yeah, I will return the money after doubling it for myself through business and investments.
ReplyDeleteI won't even touch it to begin with much less of me returning it. I dey fear that kain awoof money. Will be thinking it might make me turn into a goat, rat, cockroach or something. I can't abeg.
ReplyDeleteConscience no go gree me hold that kain money. To sleep sef go dey fear Mr. If I sick small, I go even assume sey dem don dey press remote somewhere .I do. Even return 1000.00 ( lol) to the bank.Apparently, they mixed up 500.00 naira notes and 1k notes. Infact a mind sey make I use am buy recharge card sef, another sey I fit load the phone dey go steal the phone, another sey no be my money. I softly go return jare. And I felt happy doing that.
ReplyDeleteI like u
DeleteI will surely return it. My conscience just wudnt let me.
ReplyDelete@ Sheila walahi you and me na the same thing. Anytime bank or any other person overpay me my heart go just dey beat. Once I collect moni for underground runs, for almost 3 months if common headache catch me I go just dey tell Baba God "please forgive me. I no say na my punishment. I no go do am again"