Meet and greet with Governor Emmanuel Ugughan of Delta State and Deputy Governor of Anambra State, Nkem C. Okeke and others.
TODAY from 2pm – 4.30pm
SITS ARE VERY LIMITED!!!
Venue for the Africa Security and Economic Summit is the British Institute of Directors (IOD), 116 Pall Mall, London SW1Y 5ED
Time: 2pm – 4pm TODAY!
Nearest Station: Charring Cross/ Trafalgar Square
Call Daniel Sync on +447405 289 150/ +447930 247 915
we way dey Nigeria how e go be nah
ReplyDelete#GODWIN
I hope Bvs attend and share what happened with Us.........
ReplyDeleteNwanyi mbaise
When will Nigerian politicians learn to appreciate their citizens? How many foreign political office holders come to Nigeria for a meet and greet?
ReplyDeleteNigerians in London should attend
ReplyDeleteWill they share money?Meet and greet Uduaghan?The Tfare to and fro go reach me shop for groceries from Asda or Tesco...
ReplyDeleteHahahahahha . Abi oh will they share money
DeleteCharing Cross isn't far from my house But I ain't going
ReplyDeleteYes, it really is not far from elephant & castle.
Deletesee how late you posted it
ReplyDeleteHian! No be only meet and greet
ReplyDeleteStella warisdis?meaning what?Rubbish,for what?u wen de abroad na u de talk like this?u talk this one oh.#senseless
ReplyDeleteChei!! Una for give us small notice for this Meet and Greet now? 2 hours notice is not enough. No be everybody dey work for City.
ReplyDeleteAbeg next time, make una give us at least 48 hours notice so we can take a couple of hours off work.
UK no be like Naija wey you go tell your employer: "abeg I dey come, make I enter yonder and dissapear till day break".
Who uduaghan help???
ReplyDeleteJust seeing this. Too late
ReplyDeletemeet n greet them say wetin happen? as per? mtcheeeeeeeeeeeeeeeeeeeewww.
ReplyDeleteMeet and greet them for what? In naija, do dey allow meet and greet? All my years in Warri, did I ever meet him? Cos they know nobody dey send them here, dey are trying to famz.
ReplyDeleteUduaghan, don't go and finish work in Delta, be gallivanting. Even if he comes to the front of my house, I'm not meeting and greeting. Rubbish!
and Stella, if not cos u dey Germany I for dey suspect u and dis Uduaghan. Him dey wire you money for all this publicity abi?
Make una send us pics.