Stella Dimoko Korkus.com: Pidgin Post - Naija People For Internet Don Give 2025 Nick Name

Monday, January 06, 2025

Pidgin Post - Naija People For Internet Don Give 2025 Nick Name

E be like say plenty Celebs get hidden seeds wey dem sow .............And as nah this new year some wan begin show face, Naija Netizens don name 2025 as year of finding pikin wey loss....
You gree to this nick name or not?

15 comments:

1. Hahahahahaha abeg make this people leave me

2. Yesooo
    Year of DNA testgate
    Year of returning pikin wey lost ie Lost sheep 🀣🀣
    Year of writing letter to your distance Dad etc

3. All The Hide -Out done Hide -Open🀣🀣,.Make them Carry There Hidden Property ooo..😁😁

4. Hahahaha 🀣🀣 Wahala goes to town πŸ‘ πŸ‘ 

5. LolπŸ˜† 🀣 πŸ˜‚
    They no dey disappoint.

Osubirigo ooooo

6. Na wao. After the rejections, they are finally looking for their lost seed.

God will help them find it.😌

7. Let me look for one rich man I go pin as my uncle

8. Year of surplus for me and mine

9. 🀣🀣🀣🀣you go fear fear nau.

10. Pikin wey loss🀣🀣

11. Okay oo, we are watching with our coke and popcorn πŸ˜…πŸ˜…